Hiqet perfundimisht aop NYC

limonade

Antarë i Respektuar
[17:13] <+NYC> haj ****a
* Sync u be kick nga JULIAN_IT - [ QETESOU..!! JULIAN_IT §©®î‏t -=( Kick Nr:160 )=-]
* Sync hyri tek #Shqiperia ==> [Design@NetAdmin.Fajtori.Com]
[17:13] <+NYC> weeeeeeeeeeeeeeeeeeee
[17:13] <+NYC> ktu
[17:13] <+NYC> vetem Amour
[17:13] <+NYC> vetem nje gc
[17:13] <+Amour> nmsp po ti nga e di :p
[17:13] <+NYC> 100 cuna
[17:13] <+NYC> Amour:
[17:13] <+NYC> ku je o femer
* jola hyri tek #Shqiperia ==> [Fv.Chat@AlbTeam-5CC3B92C.ppp.as43234.net]
[17:13] <+NYC> pa dhembe
[17:13] <+NYC> gjalle je ti
[17:13] <@nmsp> Dyshoj se e ka thene.
[17:13] * Sync sets mode: +v jola
[17:13] <+Amour> NYC he u qetesove ti
[17:13] <+NYC> jola
[17:13] <+NYC> haj ****i
[17:14] <+NYC> Amour:
[17:14] <+NYC> ike re
[17:14] <+Amour> nmsp aha
[17:14] <+NYC> 0900
[17:14] <+NYC> ;)
[17:14] <+NYC> ik vdiss
[17:14] <+NYC> legene femer
[17:14] <+Amour> hmmm
[17:14] <+NYC> klm @ll
[17:14] <+NYC> ;)
[17:14] <+NYC> jola haj ****i
[17:14] <+jola> nyc puc zemer
[17:14] <+NYC> ikaa
[17:14] <+Amour> ik ik se e dime kush je :)
[17:15] * NYC ikni emr nga ky chat lere te shk-rdhehet- Amour
[17:15] <NYC> bye all
[17:15] <NYC> amouar hak ptuu mu ne goje
[17:15] <NYC> bich
[17:15] <NYC> bye all
[17:15] <Amour> ik more injorant njeri
* NYC Doli nga chati. [Client exited]
* koli Doli nga chati. [Client exited]
[17:15] <Master> ncncnc

Dhe per me teper asnje si vuri ban :) bravo staf i shkelqyer jeni ky nuk shtohet me
 
Top