Hoxhë Elvis Naçi: Së pari vjen kombi pastaj feja.

Soulmind

oNcE...
ah te kishim ca me shume Visa ne Shqiperi :)
 

dangerous

Moderatorë
Une jam Mysliman,por nuk jam predikues i thekur..keshtuqe i qendroj asaj qe them.Por te urresh tjetrin vetem se nuk i perket besimit tend fetare,eshte idiotesi.
As nuk e di,as me intereson te di origjinen tende!

Ku e lexon Ti në postimin timë njé fjalë urrejtje që mé vjen me fjalen - idiotési.?
 

Hera

Moderatorë
Staff member
Une jam ateiste ...por kush eshte humanitar dhe ndihmon njerezimin e rrespektoj cfare do feje ti perkase .....ndihma dhe humanizmi nuk duhet te hyjne ne predikimet fetare
 

Platonian

New member
Ekziston ndonjë imperativ i cili pohon se njeriu duhet të veprojë atë gjë e cila shpie në harmoni me veten?
اfarë nënkupton të qënit në harmoni me veten dhe a ka një rregull universal ku çdo njeriu i ofron luksin ta arrijë diçka të tillë?
 

Hera

Moderatorë
Staff member
Cdo njeri ben ate qe mundet ....θουκυδιδης ....thukidhidhis ka thene .....jeto per ate qe ka nevoje ne momentin qe ti ndihesh i pasur me shpirtin tend
 

Hera

Moderatorë
Staff member
Keqberesi ? Varet nga motivi qe ka ....ke lexuar komfujon ? Filozofin kinez ? Ka nje fraze te mrekullueshme per keqeberesin ......mundohet te mbushet me ajrin e te tjereve po harron qe ajri shperndahet
 

Soulmind

oNcE...
Ku e lexon Ti në postimin timë njé fjalë urrejtje që mé vjen me fjalen - idiotési.?
Postimi yt nuk kishte urrejtje por tallje. Tallje me origjinen e njerezve(katundaret). :shqip:
 

dangerous

Moderatorë
Ka njerez që duhet tu thuash nga vinë se harrojnë kush jané
e si shiten .

Unë nuk u lëviz fjalëve te mija.
 
Top