Ketu filloni biseden me Germen E!!

Passion

Super Moderator
Staff member
E fshinte me dore xhamin nga pjesa e brendshme,edhe me pas i afronte gojen duke i krijuar avull ku lehtesisht e perdorte sikur do pikturonte.

Idete ishin aq te shkurtra sa afati kohor i atij avulli mbi xham.
 

Nicktjeter

Anëtar i Nderuar
E kur te vendosesh cilin ujk do ushqesh,do jesh krenar per te?
 

Senseo

Salt, pepper or cyanide?
E cfare ndodh kur te ndodh dhe se pret qe do ndodhi, te iki nismetarja temes e te na le me 10000 pyetje. :p
 

Tiku

🏃 🏃 🏃
Staff member
E di ti se cfare, nga 10000 pytje beher 10001. :p
 

Nicktjeter

Anëtar i Nderuar
E kur kuptimi i jetes ndryshon brenda dites,a do jesh me kush ishe?
 

jana80

Super Moderator
Staff member
e embla shtepi te pret gjithmone e patundur :)
 

jana80

Super Moderator
Staff member
eja o shoku im
te kemi pritur
ti cke qe rri menjane
kaq i merzitur....
 

Nicktjeter

Anëtar i Nderuar
E piva,kafeja e fundit kurre skishte qene me e hidhur se aq.
 

jana80

Super Moderator
Staff member
e tani vendosbi poshte filxhanit nje te jeshilte... kemi sebep!!
 

Passion

Super Moderator
Staff member
e tani vendosbi poshte filxhanit nje te jeshilte... kemi sebep!!
M'nigjo mu.

Arjani travel kalon asaj ane shpesh.

Prite prite ni pako.

E dija Vangjelllllll :love:
 
Top