Kryeministri Rama dhe Zaev mbërrijnë në Novi Sad për “Mini-Shengenin” midis tre shteteve

Hera

Moderatorë
Staff member

Kryeministri Rama dhe Zaev mbërrijnë në Novi Sad për “Mini-Shengenin” midis tre shteteveKryeministrat e Shqipërisë dhe Maqedonisë Veriore, Edi Rama dhe Zoran Zaev, mbërritën në Beograd këtë pasdite dhe u pritën nga Ministrja e Integrimeve Evropiane Jadranka Joksimovic në Aeroportin “Nikolla Tesla”.

Të dy kryeministrat do të marrin pjesë në një takim trepalësh me ftesë dhe iniciativë të Presidentit serb Aleksandar Vuçiç nesër në Novi Sad, ku tema kryesore do të jetë një “Shengen” i vogël ballkanik, me qëllim integrimin më të mirë të tregjeve në rajon, heqjen e pengesa doganore për mallrat dhe lëvizjen e lirë të njerëzve.2014429_whatsapp-image-20191009-at-18.20.15_ff
2014425_whatsapp-image-20191009-at-18.20.14_ff
2014427_whatsapp-image-20191009-at-18.20.14-2_ff
2121
RAMAAA
ramaa


Panorama
 
Top