Kush jane yjet e Forumit?

Iva1

Well-known member
Ky eshte nje qiell i mbushur me yje,dikush shkelqen me shume e dikush me pak,por ama kane drite verbuese qe te gjithe.
Bej dhe beleresha
Emrat ua ngjesha?
Mos qofsha e gabuar
E na del ndonje shpuar??
 

TheDevil

Well-known member
Ky eshte nje qiell i mbushur me yje,dikush shkelqen me shume e dikush me pak,por ama kane drite verbuese qe te gjithe.
Bej dhe beleresha
Emrat ua ngjesha?
Mos qofsha e gabuar
E na del ndonje shpuar??
Ah u Çpofsh ne te 7 anet ti ishalla marrç malet e mos u kthefsh me..

P.S. Tema Yll i xhall esht @Dorina me 13649 komentet e saj dhe 26.895 Like :p Neser e ka rradhen @Bukra me 4822 Komentet e saj dhe 10.986 e Kusur Lajke. Ju tjeret ngrohuni ne Diell!
 

Iva1

Well-known member
Ah u Çpofsh ne te 7 anet ti ishalla marrç malet e mos u kthefsh me..

P.S. Tema Yll i xhall esht @Dorina me 13649 komentet e saj dhe 26.895 Like :p Neser e ka rradhen @Bukra me 4822 Komentet e saj dhe 10.986 e Kusur Lajke. Ju tjeret ngrohuni ne Diell!
Ca ,qysh tek?Sekond te kontrolloj ku kam hyr ,te .net apo .com?
 
Top