Kush mund te me ndihmoje me disa kontrata...:)

Kaltra

New member
Titulli: Kush mund te me ndihmoje me disa kontrata...:)

Ju lutem ndonje model pervec librit a keni? Pasi me duhen me urgjebce. Ato te tjerat vete i kam bere po skam kohe per keto 4 te fundit qe me ngelen.
 

Kaltra

New member
Titulli: Pe: Kush mund te me ndihmoje me disa kontrata...:)

Ju lutem ndonje model pervec librit a keni? Pasi me duhen me urgjebce. Ato te tjerat vete i kam bere po skam kohe per keto 4 te fundit qe me ngelen.
 

Marla

VIP
Titulli: Kush mund te me ndihmoje me disa kontrata...:)

Lejohet ne Shqiperi te merren detyrat nga forumet?
 

Kaltra

New member
Titulli: Kush mund te me ndihmoje me disa kontrata...:)

Pse ca ka? Ato qe merr nga interneti si te duken ty?
 

Hostel

Anëtar i Nderuar
Titulli: Kush mund te me ndihmoje me disa kontrata...:)

Pse ca ka? Ato qe merr nga interneti si te duken ty?
Kompjim njeriu duhet te mesoje ate qe ben perndryshe eshte si te marresh nje dipllome si Renzo Bossi qe svlen fare eshte vetem nje cop letre e dhene kot
 

Marla

VIP
Titulli: Kush mund te me ndihmoje me disa kontrata...:)

Pse ca ka? Ato qe merr nga interneti si te duken ty?

Une kam studiur jashte Shqiperise, dhe nuk lejohen kopjimet vetem referimet por jo plagjatura
 

Matilda03

New member
Titulli: Kush mund te me ndihmoje me disa kontrata...:)

Sapo lexova temen dhe un kam te njejten detyre. Ju qe i keni ber kontratat mund te me nisni modelet nese i keni akoma? Flm
 

arsenita

New member
Titulli: Kush mund te me ndihmoje me disa kontrata...:)

Mund te na dergoni nje model kontrate ju qe keni mbaruar qe ta kemi parasysh,meqe u ka dhene kestrini.
 
Top