Meme nga rrjete te ndryshme sociale...

Senseo

Salt, pepper or cyanide?
Pyete iher sa te bukur e do, e thuaj moj gejmo kot pas meshkujve te bukur. Mashkulli mjafton te jete 5% me i bukur se majmuni dhe eshte ok. :p
Ktij ene me i bo ner se le katunarlliku :p
 

Tiku

Obiter Dictum....
Staff member
Ky bukuroshi Po pyt a ja vlen apo jo me u fut me ket forum..:pCFD6FF45-C23D-4C25-A166-CA8CD3BAC206.jpeg
 
Top