Per te apasionuarit e Rokut

Love

βeℓℓe â๓e
Pe: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Te pershendes :kiss---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:46 ----------

Nje nga grupet qe me ben te ndihem mire ne momente trishtimi.... 

Love

βeℓℓe â๓e
Pe: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Jane te medhenj i adhuroj.... Flm :kiss

 

ReNdEx

Interist Forever
Pe: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°---------- Post added at 23:24 ---------- Previous post was at 23:19 ----------

[video=youtube;9jK-NcRmVcw]http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw&feature=share[/video]
 

Yellow Redhead

angels walk among us
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

c'me futet ne kujtime me kto grupe qe keni permendur ktu...


dhe dashuria ime e semure

 

Love

βeℓℓe â๓e
Pe: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Kjo eshte dashuria e dikujt ....

 

Yellow Redhead

angels walk among us
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

I painted a picture of you, your soul was red, and your mind was blue...

 

Love

βeℓℓe â๓e
Pe: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Kete e adhurova qe kishe vene tek Leo....---------- Post added at 23:57 ---------- Previous post was at 23:51 ----------

 

Love

βeℓℓe â๓e
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

Follow me .. You can follow me.. I will keep you safe..
 

Love

βeℓℓe â๓e
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°
 

Love

βeℓℓe â๓e
Titulli: °o_O- Per te apasionuarit e Rokut -o_O°

 

Jonio

Anëtar i Respektuar
Titulli: Rock music!

 

Jonio

Anëtar i Respektuar
Titulli: Rock music!

 

Jonio

Anëtar i Respektuar
Titulli: Rock music!

 
Top