Psikologjia e pranon; këpucët janë tregues i personalitetit

Ultraviolet

Love me like my demons do ☻
2. 4 dhe 6.
Dilkam psikopate.
Kujt duhet ti shtrengoj doren?
 

Xhelozi

Just Smile !
4. Njerëzit që mbajnë për një kohë të gjatë të njëjtat këpucë, janë ata që kanë vështirësi për të krijuar marrëdhënie, nuk mendojnë për të tjerët dhe kanë tendencën të shtypin emocionet e tyre.
5. Ata që kujdesen në çdo çast që t’i mbajnë këpucët e pastra kërkojnë vëmendje me çdo kusht!( nuk ka lidhje me vemendjen por me etiken e pastertise )
 

iva

Njeriun, sa pak e gjej te njeriu!
7 e ha komplet,por nuk rri dot pa prekur 2,3,pa shijuar 5,6.
Ec e merre vesh veten cfare personaliteti ke tani:p
 
Top