Si ndiheni sot?

iva

Njeriun, sa pak e gjej te njeriu!
Mire,ka dhe me mire,ka dhe shume me mire...
 

Hera

Moderatorë
Staff member
Si gjithmon mire e qete me mendime te ndriteshme
 
Top