Si vendoset nje foto?

Frank

Kthim ne Origjine!
Tek profili jot apo i dikujt tjeter?
 

Frank

Kthim ne Origjine!
Tani e kuptova, nuk ekziston opsioni per te postuar ne status "from device" vetem me link.
 

Frank

Kthim ne Origjine!
me link po e provoj vëlla dhe nuk e merr.

rrofsh per mundimin, vertet. mduket se po humbin kohe ketu.Në fakt, doja tiu prezantoja me Xhejmsin ene Harrisonin, syt xixa do ju bëjn disave :p
Ma jep pak linkun vlla. hudhe ktu
 

ZHIGO

wish me well...
rrofsh vëlla,

te na falesh per mudimin, bona si bona ja gjeta nje zgjidhje.

Tung!

ps.Tema myllet me zgjidhje alternative ! :p
 
Top