Thenie filozofike

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

Në jetë njerëzit iu ngjajnë fjalëve…. nëse nuk i vë në vendin e vet, e humbin kuptimin.
 

NeVertiti

Kohe & Stine
Staff member
Ne nuk mund ti zgjidhim problemet me te njejtin mentalitet qe i krijojme ato" .
Albert-Einstein
 

jana80

Super Moderator
Staff member
troverai chi ti aiuta per non cadere.....e chi segue la tua caduda in silenzio!!!
do gjesh kush te ndihmon per mos te rene.... e ate qe do te shikoje tek bie ne heshtje!
 

NeVertiti

Kohe & Stine
Staff member
"Ne e krijojmë vet ferrin tonë dhe pastaj i fajësojmë të tjerët."

~ Charles Bukowski
 

jana80

Super Moderator
Staff member
kush di qe asgje sdi, di me shume se ai qe di.....
 

Delirium

Lugdunum
To live without philosophizing is in truth the same as keeping the eyes closed without attempting to open them.
- Descartes
 

Passion

Super Moderator
Staff member
Fruta më e mirë e drejtësisë është qetësia e shpirtit.

Epikuros
 
Top