• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Forumi Shqiptar FV.AL

Të njihemi me njëri-tjetrin

Prezantoni veten në forum

Prezantimi dhe njohja e anëtarëve midis tyre.
Tema
1.1K
Mesazhe
25.3K
Tema
1.1K
Mesazhe
25.3K

Dedikuar Shqipërisë

Nënforumi ku do të zbuloni perlat dhe bukuritë e fshehura të Shqipërisë. Vendet më të bukura turistike, tradita dhe kuriozitete reth Shqipërisë.
Tema
510
Mesazhe
2.8K
Tema
510
Mesazhe
2.8K

Viset shqiptare

Ideja e këtij forumi është që të marrin pjesë të gjithë shqiptarët e kosovës,maqedonisë, malit të zi dhe camërisë. Këtu mund të flisni për cdo gjë që ka të bëjë me jetën e tyre në këto vise.
Tema
94
Mesazhe
6.4K
Tema
94
Mesazhe
6.4K

Bashkëatdhetarët nëpër botë

Kushdo që e ndjen veten shqipëtar dhe i mungon atdheu i tyre në atë zbrastësi ku ndodhen jashtë kufijeve të atdheut të tyre lë të shuajnë mallin në këtë komunitet virtual shqipëtar.
Tema
108
Mesazhe
2.4K
Tema
108
Mesazhe
2.4K

Tema shoqërore

Diskutime shoqërore

Probleme sociale të shoqërisë, diskutime mbi fenomene të tilla si rracizmi, varfëria, diskriminimi dhe të gjitha ato fenomene që na ndodhin gjatë rendit të ditës. Kanë një shumëllojshmëri problemesh të cilat këtu kanë vendin e lirë për t'u diskutuar.
Tema
1.9K
Mesazhe
75K
Tema
1.9K
Mesazhe
75K

Arsimi

C'do gjë mbi shkollën, universitetet, pedagogji. Libra Shkollore.
Tema
311
Mesazhe
3.2K
Sub-forums:
 1. Bota studentore
Tema
311
Mesazhe
3.2K

Dashuri dhe pasion

Shpirti i njeriut ka nevojë shumë për atë idenë intime. Romancë, dashuri, seks dhe pasion. Këtu kemi lidhje vetëm me atë ndjenjën e pastër e të virgjër që quhet dashuri.
Tema
1K
Mesazhe
31.8K
Sub-forums:
 1. Rrefime ndjenjash
Tema
1K
Mesazhe
31.8K
 • Vie

Stil jete

Mënyra jetesës - sesi mund ta bejme atë sa më të qetë, recetat e dashurisë dhe kreativitetit njerëzor. Këshillat që mund të na ndihmojnë në jetën tonë të përditshme, në cdo aspekt të saj, në familje, dashuri, miqësi etj.
Tema
1.2K
Mesazhe
10.4K
Sub-forums:
 1. LifeStyle
Tema
1.2K
Mesazhe
10.4K

Të ndryshme

Këtu mund të diskutoni cdo gjë interesante dhe jo interesante. Këtu me të vertete jeni të lirë dhe të paparagjykuar.
Tema
3.9K
Mesazhe
60.9K
Tema
3.9K
Mesazhe
60.9K

Libido

Nuk lejohet pjesëmarrja nën moshën 18 vjec!
Private

Media dhe politika

Portali i forumit

është si të thuash prezantimi i parë i forumit dhe ketu gjenden temat me të klikuara ose më të rejat.
Tema
1.8K
Mesazhe
13.3K
Tema
1.8K
Mesazhe
13.3K

Aktualiteti botëror

Zhvillimet më të fundit neper bote si dhe politikat e brendshme dhe të jashtëme.
Tema
3.4K
Mesazhe
20.3K
Tema
3.4K
Mesazhe
20.3K

Multimedia

Programe Televizive

Diskutime mbi programet televizive dhe emisioneve të ndryshme që karakterizojnë Shoqerinë Shqiptare.
Sub-forums:
 1. Kinematografia
Private

Muzika shqiptare dhe e huaj

Magjia e tingujve të preferuara,albume të reja, tekste dhe shkëmbim informacioni mbi muzikantët shqiptarë e të huaj.
Tema
267
Mesazhe
8K
Tema
267
Mesazhe
8K

Video

Këtu do të vini të gjitha videot e muzikës, sportit, humorit etj.
Tema
688
Mesazhe
5K
Tema
688
Mesazhe
5K

Arti dhe Kultura

Letersia

Gjithcka mbi letërsinë shqiptare dhe të huaj, atë të vjetër dhe të re. Bota e librit dhe autorit
Tema
338
Mesazhe
6K
Sub-forums:
 1. Ditari
 2. Tregime
 3. Aforizma
Tema
338
Mesazhe
6K

Këndi i fëmijëve

Këndi për vogëlushët tanë shqipëtarë. Vjersha, përralla, tregime, dhe fabula në gjuhën tonë të bukur shqipe
Tema
84
Mesazhe
773
Tema
84
Mesazhe
773

Filmi Shqiptar.

Tema
9
Mesazhe
27
Tema
9
Mesazhe
27

Gjuha shqipe

Gjuha jonë sa e mirë, sa e ëmbël sa e dlirë
Tema
249
Mesazhe
2.9K
Tema
249
Mesazhe
2.9K

Arkitektura dhe Inxhinieria

Ku bashkohet arti dhe shkenca . Do të njihemi me historinë, zhvilimet , teknologjinë , krijimin e ndërtesave dhe hapësirave ku jetojmë. Cilet jane arkitektet, inxhinieret, cfare qellimi kane, metodat shkencore qe perdoren sot dhe idet e se ardhmes.
Tema
182
Mesazhe
1.1K
Tema
182
Mesazhe
1.1K

Arti figurativ dhe krijimtaria

Bukuria e punimeve nga dora e njëriut. Punime artizanale, guri, druri, baltë, pikturë, skulpturë, etj. Bota e anëtarëve të forumit në krijimtaritë e tyre.
Tema
258
Mesazhe
2.4K
Tema
258
Mesazhe
2.4K

Moda dhe estetika

Këtu mund të gjeni, gjithcka për Bukurinë femërore/mashkullore, Moda e fundit e sezonit, veshjet më të ndryshme e gjithcka që ka të bëjë me estetikën e njëriut
Tema
1.2K
Mesazhe
8.7K
Tema
1.2K
Mesazhe
8.7K
 • Hope

Kuzhina Shqipëtare

Receta të kuzhinës tradicionale shqipëtare e më tepër...
Tema
300
Mesazhe
3.8K
Tema
300
Mesazhe
3.8K
 • ami7

Legjislacioni

Jurisprudencë

Jurisprudenca cfarë përbën në tërësi Jurisprudenca. Të qënit Avokat, Jurist, dhe Trup gjykues
Tema
89
Mesazhe
426
Tema
89
Mesazhe
426

Kodi civil

Interpretimi i kodit civil sipas idesë tuaj.
Tema
7
Mesazhe
36
Tema
7
Mesazhe
36

Teknika Legjislative

Parime dhe rregulla për hartimin e akteve normative.
Tema
8
Mesazhe
57
Tema
8
Mesazhe
57

Ligjet e institucioneve shtetërore

Nocioni ligj përcaktohet si akt juridik i përgjithshëm, rregull e detyrueshme dhe si urdhër shtetëror i sanksionuar, i adresuar numrit të pakufizuar të subjekteve të së drejtës për ta perfillur. Ligji miratohet konform me kushtetutën, në procedurë të vecantë, zakonisht nga organi legjislativ i njëjtë që e miraton kushtetutën. Aspekti juridik-formal i ligjit konsiston në konstatimin se ligji është akt juridik i shprehjes së vullnetit politik të ligjvënësit. Aspekti material i ligjit konsiston në përmbajtjen e normave juridike te tij. Ligjet janë të shumta dhe praktikisht i rregullojnë të gjitha sferat e jetës shoqërore, sic janë arsimi, kultura, shkenca, shëndetesia, ekonomia etj.
Tema
31
Mesazhe
120
Tema
31
Mesazhe
120

Aktet Ligjore

Libraria e akteve ligjore
Tema
15
Mesazhe
49
Tema
15
Mesazhe
49

Shkencat sociale

Filozofia

Bisedime të lira mbi tema të Filozofisë.
Tema
216
Mesazhe
2.8K
Tema
216
Mesazhe
2.8K

Psikologjia

Tema
632
Mesazhe
5K
Tema
632
Mesazhe
5K

Historia

Historia kombëtare shqipëtare dhe ajo botërore ndër shekuj.
Tema
1.6K
Mesazhe
8.7K
Tema
1.6K
Mesazhe
8.7K

Shkencat Ekzakte

Matematikë dhe Gjeometri

Probleme, teorema dhe ndihmë nga anëtarët.
Tema
84
Mesazhe
1.7K
Tema
84
Mesazhe
1.7K

Ekonomi dhe Biznes

Në këtë forum mund të gjeni informacion me karakter ekonomik nga ekonomia shqipëtare dhe ajo botërore
Tema
361
Mesazhe
1.4K
Tema
361
Mesazhe
1.4K

Astrologjia

Këtu do të gjeni cdo informacion që ka të bëj me këtë degë kaq të mistershme e të bukur të Astrologjisë. Horoskop etj..
Tema
521
Mesazhe
4.9K
Tema
521
Mesazhe
4.9K

Arkeologji dhe antropologji

Arkeologët në kërkim të thesareve dhe përmbajtja e lashtësisë Shqipëtare
Tema
267
Mesazhe
559
Tema
267
Mesazhe
559

Fenomene paranormale

Tek ky forum mund të flasim për të gjitha ato fenomene të cilat për një arsye ose një tjetër mbeten enigmë dhe të pashpjegueshme.
Tema
152
Mesazhe
1.9K
Tema
152
Mesazhe
1.9K

Enigma dhe mistere

Misteret e pazgjidhura te Universit, enigmat me te cuditeshme dhe kuriozitete intriguese te botes qe na rrethon
Tema
273
Mesazhe
1.5K
Tema
273
Mesazhe
1.5K

Fizikë dhe Astronomi

Teori, arritje, probleme fizike dhe astronomie. Qielli dhe yjet.
Tema
615
Mesazhe
2.6K
Tema
615
Mesazhe
2.6K

Gjeologji dhe Gjeografi

Tema
402
Mesazhe
1.5K
Sub-forums:
 1. Turizmi
Tema
402
Mesazhe
1.5K

Bota e Kompjuterit

Informatikë

Një hap drejt eksplorimit të botës virtuale, aty ku 1 dhe 0 përbëjnë kompjuterin, një ndër shpikjet më madhështore të shekullit të kaluar.
Tema
572
Mesazhe
3.4K
Tema
572
Mesazhe
3.4K

Karakteret shpirtërore

Diskutime fetare dhe anti-fetare

اdo temë që do të hapet dhe do të ketë në përmbajtje të tij, lidhje me fenë.
Tema
95
Mesazhe
1.6K
Sub-forums:
 1. Foto
 2. Video
Tema
95
Mesazhe
1.6K

Besimtarët katolik

Këtu mund të diskutohet në lidhje me besimin katolik.
Tema
136
Mesazhe
1.5K
Tema
136
Mesazhe
1.5K

Besimtarët musliman

Këtu mund të diskutohet në lidhje me besimin musliman
Tema
1.3K
Mesazhe
9.9K
Tema
1.3K
Mesazhe
9.9K

Besimtarët ortodoks

Këtu mund të diskutohet në lidhje me besimin ortodoks
Tema
38
Mesazhe
132
Tema
38
Mesazhe
132

Besimtarët bektashi

Këtu mund të diskutohet në lidhje me besimin bektashi.
Tema
5
Mesazhe
90
Tema
5
Mesazhe
90

Ateizëm

Persona që nuk kanë një kult, që nuk kanë një frymezues shpirtëror dhe që nuk besojnë në dicka përtej qënies së tyre. Nuk arrijnë ta konceptojnë fjalën perëndi, besojnë në atë cfarë shohin dhe frymezimin e gjejnë vetëm tek vetëvetja. Besojnë më shumë tek përparimi njerëzor dhe feja u duket dicka anormale. Gjithsesi mbetet nje zgjidhje njerëzore.
Tema
73
Mesazhe
2.8K
Tema
73
Mesazhe
2.8K

Bindje idesh lidhur mbi besimin

Në këtë forum do të ketë bashkëbisedime nga të gjitha rrymat e besimit dhe si të thuash është një pikë takimi lidhur mbi të gjitha këto kultura shpirtërore.
Tema
325
Mesazhe
5.6K
Tema
325
Mesazhe
5.6K

Sport

Lojrat Olimpike 2008

Lojrat olimpike qe zhvillohen kete vit ne Pekin ne Kine
Tema
23
Mesazhe
227
Tema
23
Mesazhe
227

Lojrat Olimpike dimerore 2014

Lojerat Olimpike Dimerore ne Rusi
Tema
2
Mesazhe
14
Tema
2
Mesazhe
14

Forume të tjera

Kuriozitete

Kuriozitete të ndryshme nga bota që na rrethon.
Tema
3.1K
Mesazhe
17.3K
Tema
3.1K
Mesazhe
17.3K

Lojra

Tema
319
Mesazhe
24.9K
Tema
319
Mesazhe
24.9K

SmS

Tema
8
Mesazhe
328
Tema
8
Mesazhe
328

Humor

Tema
218
Mesazhe
7.8K
Tema
218
Mesazhe
7.8K

ForumiVirtual

Blog

Tema
464
Mesazhe
1.2K
Tema
464
Mesazhe
1.2K

Mbi këtë forum

Komentet, sugjerimet tuaja mbi këtë forum, të rejat më të fundit që janë shtuar.
Tema
14
Mesazhe
612
Tema
14
Mesazhe
612

Sondazhe dhe votime

Këtu mund të diskutoni rreth aktualitetit shqipëtar. Tema të ndryshe sportive, kulturore,politike etj...
Tema
111
Mesazhe
9.4K
Tema
111
Mesazhe
9.4K

Lajmërime dhe Reklama

Tema
92
Mesazhe
396
Tema
92
Mesazhe
396

Dhuruesit

Postimet e fundit

Tema te reja

Latest resources

Statistikat e forumit

Tema
65,004
Mesazhe
1,300,340
Anëtarë
16,320
Anëtari më i ri
C666
Top