Forumi Shqiptareve

Të njihemi me njëri-tjetrin

Prezantoni veten në forum

Tema
1K
Mesazhe
22.7K
Tema
1K
Mesazhe
22.7K

Përshëndetje dhe Urime

Tema
445
Mesazhe
14.5K
Tema
445
Mesazhe
14.5K

Viset shqiptare

Tema
87
Mesazhe
11.4K
Tema
87
Mesazhe
11.4K
 • Hera

Bashkëatdhetarët nëpër botë

Tema
103
Mesazhe
2.1K
Tema
103
Mesazhe
2.1K

Tema shoqërore

Diskutime shoqërore

Tema
1.8K
Mesazhe
59.5K
Sub-forums:
 1. Bar-Restorant-Motel
Tema
1.8K
Mesazhe
59.5K

Arsimi

Tema
306
Mesazhe
3.1K
Sub-forums:
 1. Bota studentore
Tema
306
Mesazhe
3.1K

Dashuri dhe pasion

Tema
1K
Mesazhe
26.4K
Sub-forums:
 1. Rrefime ndjenjash
Tema
1K
Mesazhe
26.4K

Stil jete

Tema
1.2K
Mesazhe
9.3K
Sub-forums:
 1. LifeStyle
Tema
1.2K
Mesazhe
9.3K

Të ndryshme

Tema
3.7K
Mesazhe
63K
Tema
3.7K
Mesazhe
63K

Multimedia

Private
Tema
261
Mesazhe
9.5K

Video

Tema
682
Mesazhe
4.9K
Tema
682
Mesazhe
4.9K

Arti dhe Kultura

Letersia

Tema
310
Mesazhe
7.3K
Sub-forums:
 1. Ditari
 2. Tregime
 3. Aforizma
Tema
310
Mesazhe
7.3K
 • ZHIGO

Këndi i fëmijëve

Tema
83
Mesazhe
769
Tema
83
Mesazhe
769

Letërsia botërore

Tema
114
Mesazhe
804
Tema
114
Mesazhe
804
 • Ledia

Filmi Shqiptar.

Tema
2
Mesazhe
15
Tema
2
Mesazhe
15
 • iva

Gjuha shqipe

Tema
244
Mesazhe
2.8K
Tema
244
Mesazhe
2.8K

Arti figurativ dhe krijimtaria

Tema
238
Mesazhe
2.2K
Tema
238
Mesazhe
2.2K
Tema
280
Mesazhe
3.8K

Legjislacioni

Jurisprudencë

Tema
89
Mesazhe
423
Tema
89
Mesazhe
423

Kodi civil

Tema
6
Mesazhe
31
Tema
6
Mesazhe
31

Teknika Legjislative

Tema
8
Mesazhe
57
Tema
8
Mesazhe
57
Tema
31
Mesazhe
119

Aktet Ligjore

Tema
15
Mesazhe
49
Tema
15
Mesazhe
49

Shkencat Ekzakte

Kuriozitete

Tema
4
Mesazhe
7
Tema
4
Mesazhe
7

Matematikë dhe Gjeometri

Tema
84
Mesazhe
1.6K
Tema
84
Mesazhe
1.6K

Astrologjia

Tema
468
Mesazhe
4.1K
Tema
468
Mesazhe
4.1K

Arkeologji dhe antropologji

Tema
262
Mesazhe
539
Tema
262
Mesazhe
539

Fenomene paranormale

Tema
152
Mesazhe
1.8K
Tema
152
Mesazhe
1.8K

Enigma dhe mistere

Tema
263
Mesazhe
1.4K
Tema
263
Mesazhe
1.4K

Fizikë dhe Astronomi

Tema
541
Mesazhe
2.4K
Tema
541
Mesazhe
2.4K

Gjeologji dhe Gjeografi

Tema
391
Mesazhe
1.4K
Sub-forums:
 1. Turizmi
Tema
391
Mesazhe
1.4K

Karakteret shpirtërore

Besimtarët katolik

Tema
135
Mesazhe
1.5K
Tema
135
Mesazhe
1.5K

Besimtarët musliman

Tema
1.2K
Mesazhe
9.3K
Tema
1.2K
Mesazhe
9.3K

Besimtarët ortodoks

Tema
38
Mesazhe
132
Tema
38
Mesazhe
132

Ateizëm

Tema
73
Mesazhe
2.8K
Tema
73
Mesazhe
2.8K

Bindje idesh lidhur mbi besimin

Tema
323
Mesazhe
5.5K
Tema
323
Mesazhe
5.5K

Forume të tjera

Lojra

Tema
303
Mesazhe
25K
Tema
303
Mesazhe
25K

SmS

Tema
9
Mesazhe
1.2K
Tema
9
Mesazhe
1.2K

Humor

Tema
213
Mesazhe
6.8K
Tema
213
Mesazhe
6.8K

ForumiVirtual

Postimet e fundit

Statistikat e forumit

Tema
62,893
Mesazhe
1,004,848
Anëtarë
16,210
Anëtari më i ri
Zebra
Top