• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Arti dhe Kultura

Letersia

Gjithcka mbi letërsinë shqiptare dhe të huaj, atë të vjetër dhe të re. Bota e librit dhe autorit
Tema
341
Mesazhe
6K
Sub-forums:
  1. Ditari
  2. Tregime
  3. Aforizma
Tema
341
Mesazhe
6K

Këndi i fëmijëve

Këndi për vogëlushët tanë shqipëtarë. Vjersha, përralla, tregime, dhe fabula në gjuhën tonë të bukur shqipe
Tema
84
Mesazhe
773
Tema
84
Mesazhe
773

Filmi Shqiptar.

Tema
16
Mesazhe
114
Tema
16
Mesazhe
114

Gjuha shqipe

Gjuha jonë sa e mirë, sa e ëmbël sa e dlirë
Tema
249
Mesazhe
2.9K
Tema
249
Mesazhe
2.9K

Arkitektura dhe Inxhinieria

Ku bashkohet arti dhe shkenca . Do të njihemi me historinë, zhvilimet , teknologjinë , krijimin e ndërtesave dhe hapësirave ku jetojmë. Cilet jane arkitektet, inxhinieret, cfare qellimi kane, metodat shkencore qe perdoren sot dhe idet e se ardhmes.
Tema
182
Mesazhe
1.1K
Tema
182
Mesazhe
1.1K

Arti figurativ dhe krijimtaria

Bukuria e punimeve nga dora e njëriut. Punime artizanale, guri, druri, baltë, pikturë, skulpturë, etj. Bota e anëtarëve të forumit në krijimtaritë e tyre.
Tema
259
Mesazhe
2.4K
Tema
259
Mesazhe
2.4K
  • Lauri

Moda dhe estetika

Këtu mund të gjeni, gjithcka për Bukurinë femërore/mashkullore, Moda e fundit e sezonit, veshjet më të ndryshme e gjithcka që ka të bëjë me estetikën e njëriut
Tema
1.2K
Mesazhe
8.8K
Tema
1.2K
Mesazhe
8.8K
  • elle

Kuzhina Shqipëtare

Receta të kuzhinës tradicionale shqipëtare e më tepër...
Tema
301
Mesazhe
4K
Tema
301
Mesazhe
4K
Top