Shkencat Ekzakte

Kuriozitete

Tema
107
Mesazhe
1.4K
Tema
107
Mesazhe
1.4K

Shkencë dhe Teknologji

Gjithcka rreth shkencës dhe teknologjisë së fundit!
Tema
850
Mesazhe
3.2K
Tema
850
Mesazhe
3.2K

Matematikë dhe Gjeometri

Probleme, teorema dhe ndihmë nga anëtarët.
Tema
87
Mesazhe
1.9K
Tema
87
Mesazhe
1.9K

Ekonomi dhe Biznes

Në këtë forum mund të gjeni informacion me karakter ekonomik nga ekonomia shqipëtare dhe ajo botërore
Tema
409
Mesazhe
1.6K
Tema
409
Mesazhe
1.6K

Astrologjia

Këtu do të gjeni cdo informacion që ka të bëj me këtë degë kaq të mistershme e të bukur të Astrologjisë. Horoskop etj..
Tema
679
Mesazhe
10.8K
Tema
679
Mesazhe
10.8K

Arkeologji dhe antropologji

Arkeologët në kërkim të thesareve dhe përmbajtja e lashtësisë Shqipëtare
Tema
280
Mesazhe
593
Tema
280
Mesazhe
593

Fenomene paranormale

Tek ky forum mund të flasim për të gjitha ato fenomene të cilat për një arsye ose një tjetër mbeten enigmë dhe të pashpjegueshme.
Tema
157
Mesazhe
1.9K
Tema
157
Mesazhe
1.9K

Enigma dhe mistere

Misteret e pazgjidhura te Universit, enigmat me te cuditeshme dhe kuriozitete intriguese te botes qe na rrethon
Tema
307
Mesazhe
1.9K
Tema
307
Mesazhe
1.9K

Fizikë dhe Astronomi

Teori, arritje, probleme fizike dhe astronomie. Qielli dhe yjet.
Tema
677
Mesazhe
2.9K
Tema
677
Mesazhe
2.9K

Gjeologji dhe Gjeografi

Tema
438
Mesazhe
1.7K
Sub-forums:
  1. Turizmi
Tema
438
Mesazhe
1.7K
Top