Tema shoqërore

Diskutime shoqërore

Probleme sociale të shoqërisë, diskutime mbi fenomene të tilla si rracizmi, varfëria, diskriminimi dhe të gjitha ato fenomene që na ndodhin gjatë rendit të ditës. Kanë një shumëllojshmëri problemesh të cilat këtu kanë vendin e lirë për t'u diskutuar.
Tema
2.4K
Mesazhe
105.6K
Tema
2.4K
Mesazhe
105.6K

Arsimi

C'do gjë mbi shkollën, universitetet, pedagogji. Libra Shkollore.
Tema
316
Mesazhe
3.3K
Sub-forums:
  1. Bota studentore
Tema
316
Mesazhe
3.3K

Dashuri dhe pasion

Shpirti i njeriut ka nevojë shumë për atë idenë intime. Romancë, dashuri, seks dhe pasion. Këtu kemi lidhje vetëm me atë ndjenjën e pastër e të virgjër që quhet dashuri.
Tema
1.2K
Mesazhe
44.3K
Tema
1.2K
Mesazhe
44.3K

Stil jete

Mënyra jetesës - sesi mund ta bejme atë sa më të qetë, recetat e dashurisë dhe kreativitetit njerëzor. Këshillat që mund të na ndihmojnë në jetën tonë të përditshme, në cdo aspekt të saj, në familje, dashuri, miqësi etj.
Tema
1.4K
Mesazhe
13.5K
Sub-forums:
  1. LifeStyle
Tema
1.4K
Mesazhe
13.5K

Të ndryshme

Këtu mund të diskutoni cdo gjë interesante dhe jo interesante. Këtu me të vertete jeni të lirë dhe të paparagjykuar.
Tema
4.4K
Mesazhe
82.8K
Tema
4.4K
Mesazhe
82.8K

Libido

Nuk lejohet pjesëmarrja nën moshën 18 vjec!
Private
Top