Diskutime shoqërore

Probleme sociale të shoqërisë, diskutime mbi fenomene të tilla si rracizmi, varfëria, diskriminimi dhe të gjitha ato fenomene që na ndodhin gjatë rendit të ditës. Kanë një shumëllojshmëri problemesh të cilat këtu kanë vendin e lirë për t'u diskutuar.

Bar-Restorant-Motel

Tema
28
Mesazhe
5.7K
Sub-forums:
  1. Shihemi ne Gjyq
Tema
28
Mesazhe
5.7K
Top