Shqiptar te Bashkuar
android
Thanks Thanks:  0
Dislikes Dislikes:  0
Duke shikuar rezultatet 1 ne 23 nga 23

Teme: Kodi

 1. #1
  Relax fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i Odeon
  Antarėsuar nė
  Aug 2015
  Mosha
  100
  Postime
  572
  Forca e Rrespektit
  143

  Kodi

  Pershendetje te gjithe dashamiresve te televizionit.

  Mendoj se duhet te hap kete teme per te gjithe ata qe ende nuk dine si te shohin kanalet televizive nga kompjuteri juaj.

  Pikesepari kompjuteri juaj duhet te kete 3GB-RAM dhe nje procesor dual-core pavarsisht modelit.

  Kodi nuk mund te instalohet ne sistemin operativ Windows XP por vetem ne Windows Vista e lart.

  Per te instaluar KODI-n duhet te shkojme ne kete link per ta shkarkuar: Kodi | Open Source Home Theater Software

  Kodi eshte nje Media Player (OpenSource) si gjithe te tjeret, por ka disa shtesa me shume se te tjeret pasi eshte nje gjurmues i sakte i url te regjistruara me pare.
  Kodi aktualisht ka nder tracking-et me te fuqishem per gjurmimin e link-ve te ndryshem por the te text name file

  Mos e merrni me frike apo pertese, pasi ndihma ime nuk do ju mungoje dhe do kenaqeni shume kur te shikoni qe jeni dhe vete te afte te ndertoni dicka te bukur e cila eshte shume e larmishme per ate qe do ju ofroje.

  Vijoj me nje foto nga Kodi dhe ne postimet e tjera do shohim si instalohet KODI.
  image.jpeg
   

 2. #2
  Relax fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i Odeon
  Antarėsuar nė
  Aug 2015
  Mosha
  100
  Postime
  572
  Forca e Rrespektit
  143
  Pasi te shkoni ne linkun Kodi | Open Source Home Theater Software shikoni foton se si ta shkarkoni ate. Gjithmone do ti keni te shenuara ne figure me shenje se ku duhet te klikoni
  image.jpeg
   

 3. #3
  Relax fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i Odeon
  Antarėsuar nė
  Aug 2015
  Mosha
  100
  Postime
  572
  Forca e Rrespektit
  143
  klikoni mbi ikonen te rrethuar me rreth te kuq, dhe prisni qe kodi te shkarkohet.

  image.jpeg
   

 4. #4
  Relax fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i Odeon
  Antarėsuar nė
  Aug 2015
  Mosha
  100
  Postime
  572
  Forca e Rrespektit
  143
  Pasi te keni shkarkuar aplikacionin instalojeni ate.

  image.jpeg
   

 5. #5
  Relax fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i Odeon
  Antarėsuar nė
  Aug 2015
  Mosha
  100
  Postime
  572
  Forca e Rrespektit
  143
  Pasi ta keni instaluar startojeni ate nga ikona perkatese ose nese nuk e gjeni duhet ta keni ketu (shih ne foto)

  image.jpeg
   

 6. #6
  Relax fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i Odeon
  Antarėsuar nė
  Aug 2015
  Mosha
  100
  Postime
  572
  Forca e Rrespektit
  143
  Kodi ka bere perditesimin e versionit duke kaluar ne versionin 17.1 prandaj ju kerkoj ndjese qe nuk do ta vazhdoj dot sot kete teme pasi me pare me duhet te bej screenshot-tet e duhura dhe ti editoj ato qe te jene sa me te thjeshta per ju.
  Mirupafshim neser.
   

 7. #7
  Relax fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i Odeon
  Antarėsuar nė
  Aug 2015
  Mosha
  100
  Postime
  572
  Forca e Rrespektit
  143
  KODI 17.4 instruksione mbi procedurat e instalimit dhe te tjera.

  pasi te keni shkarkuar KODI-n ne faqen zyrtare Kodi | Open Source Home Theater Software hapeni ate dhe ndiqni udhezimet e meposhtme qe jane ne foto.
  klikoni gjithmone aty ku eshte shenuar me shigjete te kuqe
  .image.jpg
  Formula e lumturisė sime: njė Po e vetme, njė Jo e vetme, njė vijė e drejtė, njė qėllim… .

 8. #8
  Relax fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i Odeon
  Antarėsuar nė
  Aug 2015
  Mosha
  100
  Postime
  572
  Forca e Rrespektit
  143
  hapi i rradhes: klikoni mbi file menager
  image.jpg
  Formula e lumturisė sime: njė Po e vetme, njė Jo e vetme, njė vijė e drejtė, njė qėllim… .

 9. #9
  Relax fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i Odeon
  Antarėsuar nė
  Aug 2015
  Mosha
  100
  Postime
  572
  Forca e Rrespektit
  143
  pasi te keni hyre tek file menager klikoni mbi add source
  image.jpg
  Formula e lumturisė sime: njė Po e vetme, njė Jo e vetme, njė vijė e drejtė, njė qėllim… .

 10. #10
  Relax fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i Odeon
  Antarėsuar nė
  Aug 2015
  Mosha
  100
  Postime
  572
  Forca e Rrespektit
  143
  pas add source duble klik ne dritaren ku thote shigjeta me te kuqe
  image.jpg
  Formula e lumturisė sime: njė Po e vetme, njė Jo e vetme, njė vijė e drejtė, njė qėllim… .

 11. #11
  Relax fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i Odeon
  Antarėsuar nė
  Aug 2015
  Mosha
  100
  Postime
  572
  Forca e Rrespektit
  143
  ne dritaren qe do ju shfaqet si ne foto do te shkruani egzaktesisht kete link: (Index of /addons)
  KUJDES shkuani sakte linkun me germa te vogla dhe karakteret perkatese, ndryshe ju nuk do te lidheni me serverin apo burimin e addons-it
  image.jpeg
  Formula e lumturisė sime: njė Po e vetme, njė Jo e vetme, njė vijė e drejtė, njė qėllim… .

 12. #12
  Relax fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i Odeon
  Antarėsuar nė
  Aug 2015
  Mosha
  100
  Postime
  572
  Forca e Rrespektit
  143
  klikoni me pas OK
  image.jpg
  Formula e lumturisė sime: njė Po e vetme, njė Jo e vetme, njė vijė e drejtė, njė qėllim… .

 13. #13
  Relax fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i Odeon
  Antarėsuar nė
  Aug 2015
  Mosha
  100
  Postime
  572
  Forca e Rrespektit
  143
  ne dritaren tjeter qe do ju shfaqet fusni emrin e deshiruar prej jush ose vendosni origjinalin ANDROIDABA
  Bashkangjitje 31459
  Formula e lumturisė sime: njė Po e vetme, njė Jo e vetme, njė vijė e drejtė, njė qėllim… .

 14. #14
  Relax fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i Odeon
  Antarėsuar nė
  Aug 2015
  Mosha
  100
  Postime
  572
  Forca e Rrespektit
  143
  Formula e lumturisė sime: njė Po e vetme, njė Jo e vetme, njė vijė e drejtė, njė qėllim… .

 15. #15
  Relax fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i Odeon
  Antarėsuar nė
  Aug 2015
  Mosha
  100
  Postime
  572
  Forca e Rrespektit
  143
  klikoni me pas ok
  Bashkangjitje 31461
  Formula e lumturisė sime: njė Po e vetme, njė Jo e vetme, njė vijė e drejtė, njė qėllim… .

 16. #16
  Relax fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i Odeon
  Antarėsuar nė
  Aug 2015
  Mosha
  100
  Postime
  572
  Forca e Rrespektit
  143
  Kthehuni ne faqen fillestare dhe klikoni aty ku thote shigjeta kuqe ADD-ONS
  Bashkangjitje 31462
  Formula e lumturisė sime: njė Po e vetme, njė Jo e vetme, njė vijė e drejtė, njė qėllim… .

 17. #17
  Relax fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i Odeon
  Antarėsuar nė
  Aug 2015
  Mosha
  100
  Postime
  572
  Forca e Rrespektit
  143
  Me pas Shkoni klikoni mbi ikonen me shigjete te kuqe Cydia
  Bashkangjitje 31463
  Formula e lumturisė sime: njė Po e vetme, njė Jo e vetme, njė vijė e drejtė, njė qėllim… .

 18. #18
  Relax fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i Odeon
  Antarėsuar nė
  Aug 2015
  Mosha
  100
  Postime
  572
  Forca e Rrespektit
  143
  ndiqni klikun e rradhes gjithmone shigjeta kuqe install from zip file
  Bashkangjitje 31464
  Formula e lumturisė sime: njė Po e vetme, njė Jo e vetme, njė vijė e drejtė, njė qėllim… .

 19. #19
  Relax fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i Odeon
  Antarėsuar nė
  Aug 2015
  Mosha
  100
  Postime
  572
  Forca e Rrespektit
  143
  klikoni mbi androidaba si burimi juaj dhe do ju hapet lista e atij burimi
  Bashkangjitje 31465
  Formula e lumturisė sime: njė Po e vetme, njė Jo e vetme, njė vijė e drejtė, njė qėllim… .

 20. #20
  Relax fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i Odeon
  Antarėsuar nė
  Aug 2015
  Mosha
  100
  Postime
  572
  Forca e Rrespektit
  143
  rreshqisni ne listen poshte dhe zgjidhni ashtu si ne foto.
  ju sapo instaluat addoninstaller por qe ne kete rast quhet abainstaller
  Bashkangjitje 31466
  Formula e lumturisė sime: njė Po e vetme, njė Jo e vetme, njė vijė e drejtė, njė qėllim… .

 21. #21
  Relax fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i Odeon
  Antarėsuar nė
  Aug 2015
  Mosha
  100
  Postime
  572
  Forca e Rrespektit
  143
  kthehuni pas me buttonin back deri ne faqen fillestare. shkoni me maus tek ADD-ONS dhe do shikoni qe do ju shfaqet ne dritaren e madhe djathtas ikona e ABAINSTALLER
  Bashkangjitje 31467
  Formula e lumturisė sime: njė Po e vetme, njė Jo e vetme, njė vijė e drejtė, njė qėllim… .

 22. #22
  Relax fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i Odeon
  Antarėsuar nė
  Aug 2015
  Mosha
  100
  Postime
  572
  Forca e Rrespektit
  143
  me pas shkoni tek abainstaller dhe instaloni nje nga nje addons-et qe ju shfaqen tek abainstaller.

  per cdo paqartesi pyesni.

  Dito.

  ps: kini parasysh une ju ilustrova veprimin per nje addons, por kjo sdo te thote qe ju mos kerkoni per addons te tjere ne internet dhe te procedoni ashtu sic proceduam bashke.
  shembull kerkimi: Addons for kodi.
  Formula e lumturisė sime: njė Po e vetme, njė Jo e vetme, njė vijė e drejtė, njė qėllim… .

 23. #23
  Relax fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i Odeon
  Antarėsuar nė
  Aug 2015
  Mosha
  100
  Postime
  572
  Forca e Rrespektit
  143
  Lidhja me servera shqiptare
  Bashkangjitje 31468
  Formula e lumturisė sime: njė Po e vetme, njė Jo e vetme, njė vijė e drejtė, njė qėllim… .

Informacionet e Temes

Vizitoret qe po Shikojne Kete Teme

Momentalisht aty jane 1 vizitor duke lexuar kete teme. (0 anetare dhe 1 vizitore)

fv Leja e Postimit

 • Ju nuk mund te postoni tema te reja
 • Ju nuk mund tju postoni pergjigje
 • Ju nuk mund te postoni bashkangjitje
 • Ju nuk mund te ndryshoni postimet tuaj
 •