Shqiptar te Bashkuar
android
Thanks Thanks:  0
Dislikes Dislikes:  0
Faqja 2 nga 2 I parėI parė 12
Duke shikuar rezultatet 31 ne 58 nga 58
 1. #1

  Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

  Liza nė botėn e ēudirave [1951] DvDrip

  Media Info:

  Code:
  General
  Complete name          : Liza.nė.botėn.e.ēudirave[1951]DvDrip[Alb]-neutrOn.avi
  Format              : AVI
  Format/Info           : Audio Video Interleave
  File size            : 688 MiB
  Duration             : 1h 16mn
  Overall bit rate         : 1 259 Kbps
  
  Video
  ID                : 0
  Format              : MPEG-4 Visual
  Format settings, BVOP      : Yes
  Format settings, QPel      : No
  Format settings, GMC       : 2 warppoints
  Format settings, Matrix     : Default (H.263)
  Codec ID             : DX50
  Codec ID/Hint          : DivX 5
  Duration             : 1h 12mn
  Bit rate             : 1 063 Kbps
  Width              : 512 pixels
  Height              : 384 pixels
  Display aspect ratio       : 4/3
  Frame rate            : 25.000 fps
  Resolution            : 24 bits
  Scan type            : Progressive
  Bits/(Pixel*Frame)        : 0.216
  Stream size           : 550 MiB (80%)
  Writing library         : DivX 5.0.0 (UTC 2002-03-04)
  
  Audio
  ID                : 1
  Format              : MPEG Audio
  Format version          : Version 1
  Format profile          : Layer 3
  Codec ID             : 55
  Codec ID/Hint          : MP3
  Duration             : 1h 16mn
  Bit rate mode          : Constant
  Bit rate             : 256 Kbps
  Channel(s)            : 2 channels
  Sampling rate          : 48.0 KHz
  Resolution            : 16 bits
  Stream size           : 133 MiB (19%)
  Alignment            : Aligned on interleaves
  Interleave, duration       : 40 ms (1.00 video frame)


  IMDB Link:
  Code:
  https://www.imdb.com/title/tt0043274/


  Screenshots:


  Download:
  Code:
  https://www.multiupload.com/4E1CXUXVY3
  https://www.multiupload.com/Y1KMWD3P7F
  https://www.multiupload.com/GBN6YGM5C6
  https://www.multiupload.com/P453YKF9VV
  https://www.multiupload.com/V20G2XASOX
  https://www.multiupload.com/2S7NS096FU
  https://www.multiupload.com/67R5I5P1CR


  rapidshare.com
  Code:
  https://rapidshare.com/files/266076521/Alice.in.Wonderland_1951_DvDrip_Alb_-neutrOn.part1.rar
  https://rapidshare.com/files/266086434/Alice.in.Wonderland_1951_DvDrip_Alb_-neutrOn.part2.rar
  https://rapidshare.com/files/266075851/Alice.in.Wonderland_1951_DvDrip_Alb_-neutrOn.part3.rar
  https://rapidshare.com/files/266086337/Alice.in.Wonderland_1951_DvDrip_Alb_-neutrOn.part4.rar
  https://rapidshare.com/files/258612766/Alice.in.Wonderland_1951_DvDrip_Alb_-neutrOn.part5.rar
  https://rapidshare.com/files/258833882/Alice.in.Wonderland_1951_DvDrip_Alb_-neutrOn.part6.rar
  https://rapidshare.com/files/258873292/Alice.in.Wonderland_1951_DvDrip_Alb_-neutrOn.part7.rar


  mediafire.com
  Code:
  https://www.mediafire.com/?d5djg5lnmyz
  https://www.mediafire.com/?umyyjfy3ytt
  https://www.mediafire.com/?iozzmkz1jju
  https://www.mediafire.com/?bnz1knmjjtn
  https://www.mediafire.com/?0tbmgktyyk0
  https://www.mediafire.com/?dydzqomzmme
  https://www.mediafire.com/?hk2zyzqyha2

  -----------


  E bukura dhe bisha [1991] DvDrip

  Media Info:
  Code:
  General
  Format              : AVI
  Format/Info           : Audio Video Interleave
  File size            : 674 MiB
  Duration             : 1h 27mn
  Overall bit rate         : 1 077 Kbps
  
  Video
  Format              : MPEG-4 Visual
  Format profile          : Streaming Video@L1
  Format settings, BVOP      : Yes
  Format settings, QPel      : No
  Format settings, GMC       : No warppoints
  Format settings, Matrix     : Custom
  Codec ID             : XVID
  Codec ID/Hint          : XviD
  Duration             : 1h 27mn
  Bit rate             : 845 Kbps
  Width              : 576 pixels
  Height              : 320 pixels
  Display aspect ratio       : 16/9
  Frame rate            : 25.000 fps
  Original frame rate       : 23.976 fps
  Resolution            : 24 bits
  Colorimetry           : 4:2:0
  Scan type            : Progressive
  Bits/(Pixel*Frame)        : 0.183
  Stream size           : 528 MiB (78%)
  Writing library         : XviD 1.2.0SMP (UTC 2006-01-08)
  
  Audio
  Format              : MPEG Audio
  Format version          : Version 1
  Format profile          : Layer 3
  Codec ID             : 55
  Codec ID/Hint          : MP3
  Duration             : 1h 25mn
  Bit rate mode          : Constant
  Bit rate             : 224 Kbps
  Channel(s)            : 2 channels
  Sampling rate          : 48.0 KHz
  Resolution            : 16 bits
  Stream size           : 137 MiB (20%)


  Screenshots:


  Download:
  Code:
  https://www.multiupload.com/AVVLVXULO1
  https://www.multiupload.com/4YXD6MV0ZD
  https://www.multiupload.com/LC8QEZPBE2
  https://www.multiupload.com/8TML01AYIE
  https://www.multiupload.com/D1X3X8HKUJ
  https://www.multiupload.com/K0001J5PO0
  https://www.multiupload.com/9TUIDXA9VI


  rapidshare.com
  Code:
  https://rapidshare.com/files/264051587/Beauty.and.the.beast_1991_DvDrip_Alb_-neutrOn.part1.rar.html
  https://rapidshare.com/files/264149107/Beauty.and.the.beast_1991_DvDrip_Alb_-neutrOn.part2.rar.html
  https://rapidshare.com/files/264420976/Beauty.and.the.beast_1991_DvDrip_Alb_-neutrOn.part3.rar.html
  https://rapidshare.com/files/264421891/Beauty.and.the.beast_1991_DvDrip_Alb_-neutrOn.part4.rar.html
  https://rapidshare.com/files/264670139/Beauty.and.the.beast_1991_DvDrip_Alb_-neutrOn.part5.rar.html
  https://rapidshare.com/files/264721931/Beauty.and.the.beast_1991_DvDrip_Alb_-neutrOn.part6.rar.html
  https://rapidshare.com/files/264758331/Beauty.and.the.beast_1991_DvDrip_Alb_-neutrOn.part7.rar.html


  mediafire.com
  Code:
  https://www.mediafire.com/?wmmmzjtzr0j
  https://www.mediafire.com/?iny0yoqgyn2
  https://www.mediafire.com/?mz2ijjahojg
  https://www.mediafire.com/?mrymmyazjyn
  https://www.mediafire.com/?t12nmg0l2w4
  https://www.mediafire.com/?qm3ti2boy2t
  https://www.mediafire.com/?dnma2j0jxn1

  ----------


  Mbreti Luan 2 - Krenaria e Simbas [1998] DvDrip


  Media Info:
  Code:
  General
  Complete name          : Mbreti.Luan.2-Krenaria.e.Simbas[1998]DvDrip[Alb]-neutrOn.avi
  Format              : AVI
  Format/Info           : Audio Video Interleave
  File size            : 692 MiB
  Duration             : 1h 17mn
  Overall bit rate         : 1 248 Kbps
  
  Video
  ID                : 0
  Format              : MPEG-4 Visual
  Format profile          : Streaming Video@L1
  Format settings, BVOP      : Yes
  Format settings, QPel      : No
  Format settings, GMC       : No warppoints
  Format settings, Matrix     : Default (H.263)
  Codec ID             : XVID
  Codec ID/Hint          : XviD
  Duration             : 1h 17mn
  Bit rate             : 1 114 Kbps
  Width              : 640 pixels
  Height              : 376 pixels
  Display aspect ratio       : 16/9
  Frame rate            : 25.000 fps
  Resolution            : 24 bits
  Colorimetry           : 4:2:0
  Scan type            : Progressive
  Bits/(Pixel*Frame)        : 0.185
  Stream size           : 618 MiB (89%)
  Writing library         : XviD 1.2.1 (UTC 2008-12-04)
  
  Audio
  ID                : 1
  Format              : MPEG Audio
  Format version          : Version 1
  Format profile          : Layer 3
  Codec ID             : 55
  Codec ID/Hint          : MP3
  Duration             : 1h 13mn
  Bit rate mode          : Constant
  Bit rate             : 128 Kbps
  Channel(s)            : 2 channels
  Sampling rate          : 44.1 KHz
  Resolution            : 16 bits
  Stream size           : 67.6 MiB (10%)
  Alignment            : Split accross interleaves
  Interleave, duration       : 27 ms (0.69 video frame)


  IMDB Link:
  Code:
  https://www.imdb.com/title/tt0120131/


  Screenshots


  Download:
  Code:
  https://www.multiupload.com/KP7XEJ3FE7
  https://www.multiupload.com/J9HP2LEL7D
  https://www.multiupload.com/MS37COZRFC
  https://www.multiupload.com/SO380LPXPG
  https://www.multiupload.com/F4UOQ8IJU5
  https://www.multiupload.com/H8P8KBZK81
  https://www.multiupload.com/CL7RTENFZB


  rapidshare.com
  Code:
  https://rapidshare.com/files/265139738/The.Lion.King.2-Simba_s.Pride_1998_DvDrip_Alb_-neutrOn.part1.rar
  https://rapidshare.com/files/265176875/The.Lion.King.2-Simba_s.Pride_1998_DvDrip_Alb_-neutrOn.part2.rar
  https://rapidshare.com/files/265222933/The.Lion.King.2-Simba_s.Pride_1998_DvDrip_Alb_-neutrOn.part3.rar
  https://rapidshare.com/files/265267175/The.Lion.King.2-Simba_s.Pride_1998_DvDrip_Alb_-neutrOn.part4.rar
  https://rapidshare.com/files/265344846/The.Lion.King.2-Simba_s.Pride_1998_DvDrip_Alb_-neutrOn.part5.rar
  https://rapidshare.com/files/265344872/The.Lion.King.2-Simba_s.Pride_1998_DvDrip_Alb_-neutrOn.part6.rar
  https://rapidshare.com/files/265344888/The.Lion.King.2-Simba_s.Pride_1998_DvDrip_Alb_-neutrOn.part7.rar


  mediafire.com
  Code:
  https://www.mediafire.com/?imxqt4ydv4i
  https://www.mediafire.com/?ijvr0zb2txd
  https://www.mediafire.com/?4q4bnxblmjg
  https://www.mediafire.com/?mnmdztjejjj
  https://www.mediafire.com/?vmr2w2jmynn
  https://www.mediafire.com/?m2ynnyueom0
  https://www.mediafire.com/?mnzmvmzzzde

  --------


  Shrek [2001] DvDrip

  Media Info:
  Code:
  General
  Complete name          : Shrek[2001]DvDrip[Alb]-neutrOn.avi
  Format              : AVI
  Format/Info           : Audio Video Interleave
  File size            : 702 MiB
  Duration             : 1h 26mn
  Overall bit rate         : 1 136 Kbps
  
  Video
  ID                : 0
  Format              : MPEG-4 Visual
  Format profile          : Streaming Video@L1
  Format settings, BVOP      : Yes
  Format settings, QPel      : No
  Format settings, GMC       : No warppoints
  Format settings, Matrix     : Default (H.263)
  Codec ID             : XVID
  Codec ID/Hint          : XviD
  Duration             : 1h 26mn
  Bit rate             : 931 Kbps
  Width              : 672 pixels
  Height              : 368 pixels
  Display aspect ratio       : 16/9
  Frame rate            : 25.000 fps
  Resolution            : 24 bits
  Colorimetry           : 4:2:0
  Scan type            : Progressive
  Bits/(Pixel*Frame)        : 0.151
  Stream size           : 575 MiB (82%)
  Writing library         : XviD 1.2.0.dev47 (UTC 2006-11-01)
  
  Audio
  ID                : 1
  Format              : MPEG Audio
  Format version          : Version 1
  Format profile          : Layer 3
  Codec ID             : 55
  Codec ID/Hint          : MP3
  Duration             : 1h 26mn
  Bit rate mode          : Constant
  Bit rate             : 192 Kbps
  Channel(s)            : 2 channels
  Sampling rate          : 48.0 KHz
  Resolution            : 16 bits
  Stream size           : 119 MiB (17%)
  Alignment            : Split accross interleaves
  Interleave, duration       : 24 ms (0.60 video frame)


  IMDB Link:
  Code:
  https://www.imdb.com/title/tt0126029/


  Screenshots:


  Download:
  Code:
  https://www.multiupload.com/N0G2F36Q3F
  https://www.multiupload.com/1EYEKOQ1JX
  https://www.multiupload.com/BPEDA58DGS
  https://www.multiupload.com/4IQ2MB3S9N
  https://www.multiupload.com/FYN0D3ZMCL
  https://www.multiupload.com/NLLBFHC87O
  https://www.multiupload.com/BARNWZCOGX

  rapidshare.com
  Code:
  https://rapidshare.com/files/265713026/Shrek_2001_DvDrip_Alb_-neutrOn.part1.rar
  https://rapidshare.com/files/265711110/Shrek_2001_DvDrip_Alb_-neutrOn.part2.rar
  https://rapidshare.com/files/265712859/Shrek_2001_DvDrip_Alb_-neutrOn.part3.rar
  https://rapidshare.com/files/265713431/Shrek_2001_DvDrip_Alb_-neutrOn.part4.rar
  https://rapidshare.com/files/265713695/Shrek_2001_DvDrip_Alb_-neutrOn.part5.rar
  https://rapidshare.com/files/265712832/Shrek_2001_DvDrip_Alb_-neutrOn.part6.rar
  https://rapidshare.com/files/266506760/Shrek_2001_DvDrip_Alb_-neutrOn.part7.rar


  hotfile.com
  Code:
  https://hotfile.com/dl/9926309/28b8c52/Shrek2001DvDripAlb-neutrOn.part1.rar.html
  https://hotfile.com/dl/9932226/4575f75/Shrek2001DvDripAlb-neutrOn.part2.rar.html
  https://hotfile.com/dl/9937666/aadbed9/Shrek2001DvDripAlb-neutrOn.part3.rar.html
  https://hotfile.com/dl/9942682/8c471ac/Shrek2001DvDripAlb-neutrOn.part4.rar.html
  https://hotfile.com/dl/9946703/e723bf3/Shrek2001DvDripAlb-neutrOn.part5.rar.html
  https://hotfile.com/dl/9950942/39102bf/Shrek2001DvDripAlb-neutrOn.part6.rar.html
  https://hotfile.com/dl/9967471/eb7ecd2/Shrek2001DvDripAlb-neutrOn.part7.rar.html

  ----------

  Hamshori [2002] DvDrip

  Media Info:
  Code:
  General
  Complete name          : Hamshori[2002]DvDrip[Alb]-neutrOn.avi
  Format              : AVI
  Format/Info           : Audio Video Interleave
  File size            : 598 MiB
  Duration             : 1h 20mn
  Overall bit rate         : 1 044 Kbps
  
  Video
  ID                : 0
  Format              : MPEG-4 Visual
  Format profile          : Streaming Video@L1
  Format settings, BVOP      : Yes
  Format settings, QPel      : No
  Format settings, GMC       : No warppoints
  Format settings, Matrix     : Default (H.263)
  Codec ID             : XVID
  Codec ID/Hint          : XviD
  Duration             : 1h 20mn
  Bit rate             : 823 Kbps
  Width              : 656 pixels
  Height              : 304 pixels
  Display aspect ratio       : 2.2
  Frame rate            : 25.000 fps
  Resolution            : 24 bits
  Colorimetry           : 4:2:0
  Scan type            : Progressive
  Bits/(Pixel*Frame)        : 0.165
  Stream size           : 471 MiB (79%)
  Writing library         : XviD 1.2.0.dev47 (UTC 2006-11-01)
  
  Audio
  ID                : 1
  Format              : MPEG Audio
  Format version          : Version 1
  Format profile          : Layer 3
  Codec ID             : 55
  Codec ID/Hint          : MP3
  Duration             : 1h 14mn
  Bit rate mode          : Constant
  Bit rate             : 224 Kbps
  Channel(s)            : 2 channels
  Sampling rate          : 44.1 KHz
  Resolution            : 16 bits
  Stream size           : 119 MiB (20%)
  Alignment            : Split accross interleaves
  Interleave, duration       : 28 ms (0.70 video frame)


  IMDB Link:
  Code:
  https://www.imdb.com/title/tt0166813/


  Screenshots:


  Download:
  Code:
  https://www.multiupload.com/CA2XU1RORJ
  https://www.multiupload.com/WPS8XH693A
  https://www.multiupload.com/NYT7973W5T
  https://www.multiupload.com/ZOFXTZ793K
  https://www.multiupload.com/8O71F3SC8R
  https://www.multiupload.com/MT06XLATCS


  rapidshare.com
  Code:
  https://rapidshare.com/files/266081074/Spirit.Stallion.of.the.Cimarron_2002_DvDrip_Alb_-neutrOn.part1.rar
  https://rapidshare.com/files/265143938/Spirit.Stallion.of.the.Cimarron_2002_DvDrip_Alb_-neutrOn.part2.rar
  https://rapidshare.com/files/266082743/Spirit.Stallion.of.the.Cimarron_2002_DvDrip_Alb_-neutrOn.part3.rar
  https://rapidshare.com/files/266082926/Spirit.Stallion.of.the.Cimarron_2002_DvDrip_Alb_-neutrOn.part4.rar
  https://rapidshare.com/files/266082736/Spirit.Stallion.of.the.Cimarron_2002_DvDrip_Alb_-neutrOn.part5.rar
  https://rapidshare.com/files/265147654/Spirit.Stallion.of.the.Cimarron_2002_DvDrip_Alb_-neutrOn.part6.rar


  mediafire.com
  Code:
  https://www.mediafire.com/?tt2ytmgwued
  https://www.mediafire.com/?mv0wdmjzdyo
  https://www.mediafire.com/?gtytnjmyzyz
  https://www.mediafire.com/?jzmmoz0dj1o
  https://www.mediafire.com/?zg2bjycmmdc
  https://www.mediafire.com/?ierjddmdqm2
  All-llah Is Only One

 2. #31
  rremujaxhije:P fv Avatari i 3R1
  Antarėsuar nė
  Oct 2008
  Vendodhja
  ne shtepi...
  Postime
  2,024
  Forca e Rrespektit
  70

  Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip! (pjesa2)

  xse un nuk mund ti shkarikoj??
  uffff me thote error
  You're not Albanian??
  It's :ok, nobody is Perfect!!!  ..kerko te dish kush je,e te jesh ajo qe din.. :viola:

 3. #32

  Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip! (pjesa2)

  Per te shkarkuar filmat nga mediafire.com vizito sajtin www.albwzone.com
   

 4. #33
  lost in the ocean fv fv Avatari i madmax
  Antarėsuar nė
  Nov 2009
  Vendodhja
  ne katin e siperm
  Mosha
  35
  Postime
  217
  Forca e Rrespektit
  11

  Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip! (pjesa2)

  ka ndonje linke te drejperdrejte per shikim??????
  If you depend on others to make you happy, you will be endlessly disappointed.

 5. #34
  fv Avatari i elti73
  Antarėsuar nė
  Nov 2009
  Vendodhja
  rome
  Mosha
  45
  Postime
  13
  Forca e Rrespektit
  0

  Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

  kur hap Elefantin horton me winrar me jep nje mesazh gabimi per pjesen e 4. ju ndodh edhe ju te tjereve??!!! (e kam shkarku me mediafire)
   

 6. #35
  Anėtar i Nderuar fv Avatari i E3
  Antarėsuar nė
  Feb 2009
  Postime
  9,152
  Forca e Rrespektit
  2536

  Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

  shrek 1 eshte pak me difekt
  me megaupload
  me disa programe e hap sakt
  me disa te tjere e mer me ngecje
  per ta bere dvd ne tv shfaqet me ngecje
  N3xT

 7. #36

  Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

  Kush me ndihmon me nje lik per shkarkim te winx club
   

 8. #37

  Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip! (pjesa2)

  [multiupload.com] Lili dhe Endacaku [1955] DvDrip


  [multiupload.com] Bukuroshja e fjetur [1959] DvDrip


  [multiupload.com] Mulan [1998] DvDrip


  [multiupload.com] Sirena e vogėl 2 [2000] DvDrip


  [multiupload.com] Balto 2 [2002] DvDrip


  [multiupload.com] Mulan II [2004] DvDrip


  [multiupload.com] Ēmenduritė e reja tė Kronkut [2005] DvDrip


  [multiupload.com] Hirushja [1950] DvDrip


  [multiupload.com] Hirushja 2 - Kur ėndėrrat bėhen realitet [2002] DvDrip


  [multiupload.com] Milingona Kokėshkėmb [2006] DvDrip


  [multiupload.com] Tė gjithė e duan Mikin [2003] DvDrip


  [multiupload.com] Tarzani dhe Xhein [2002] DvDrip


  [multiupload.com] Veturat [2006] DvDrip
   

 9. #38

  Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip! (pjesa2)

  [multiupload.com] Lili dhe Endacaku [1955] DvDrip


  [multiupload.com] Bukuroshja e fjetur [1959] DvDrip


  [multiupload.com] Mulan [1998] DvDrip


  [multiupload.com] Sirena e vogėl 2 [2000] DvDrip


  [multiupload.com] Balto 2 [2002] DvDrip


  [multiupload.com] Mulan II [2004] DvDrip


  [multiupload.com] Ēmenduritė e reja tė Kronkut [2005] DvDrip


  [multiupload.com] Hirushja [1950] DvDrip


  [multiupload.com] Hirushja 2 - Kur ėndėrrat bėhen realitet [2002] DvDrip


  [multiupload.com] Milingona Kokėshkėmb [2006] DvDrip


  [multiupload.com] Tė gjithė e duan Mikin [2003] DvDrip


  [multiupload.com] Tarzani dhe Xhein [2002] DvDrip


  [multiupload.com] Veturat [2006] DvDrip
   

 10. #39
  fv Avatari i elti73
  Antarėsuar nė
  Nov 2009
  Vendodhja
  rome
  Mosha
  45
  Postime
  13
  Forca e Rrespektit
  0

  Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip! (pjesa2)

  pune e jashtzakonishme.............. FALEMINDERIT
   

 11. #40

  Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

  Faleminderit Shume . Mua personalisht me duhen kta filma
   

 12. #41

  Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

  Per ate qe i nxjer error me winrar Duhet te veproje keshtu : Kliko me te djathte te mouse ne linkun e pare dhe zgjidh ate qe thote vetem extraxt dhe pastaj kliko tek "keep broken files" dhe pastaj vazhdo me extractin . Perseri ka per te nxjere ate erorin por qe eshte pa problem filmi punon perfekt .OSe perdor 7-z per te extraktuar , sepse linket ne mediafire e japin naj ehre ket problem
   

 13. #42
  fv
  Antarėsuar nė
  Feb 2010
  Mosha
  33
  Postime
  1
  Forca e Rrespektit
  0

  Titulli: Tarzani dhe Xhein [2002] DvDrip

  flm shume per ket film vizatimor
   

 14. #43

  Mbreti Luan [1994] DvDrip


  Code:
  General
  Complete name          : Mbreti Luan [1994] DvDrip [Alb] - neutrOn.avi
  Format              : AVI
  File size            : 697 MiB
  Duration             : 1h 26mn
  
  Video
  Codec ID/Hint          : XviD
  Bit rate             : 956 Kbps
  Width              : 576 pixels
  Height              : 336 pixels
  
  Audio
  Codec ID/Hint          : MP3
  Bit rate             : 160 Kbps
  Channel(s)            : 2 channels
  Sampling rate          : 44.1 KHz


  Code:
  https://rapidshare.com/files/349048244/The.Lion.King_1994_DvDrip_Alb_-neutrOn.part1.rar
  https://rapidshare.com/files/349048532/The.Lion.King_1994_DvDrip_Alb_-neutrOn.part2.rar
  https://rapidshare.com/files/349049293/The.Lion.King_1994_DvDrip_Alb_-neutrOn.part3.rar
  https://rapidshare.com/files/349049960/The.Lion.King_1994_DvDrip_Alb_-neutrOn.part4.rar
  https://rapidshare.com/files/349050015/The.Lion.King_1994_DvDrip_Alb_-neutrOn.part5.rar
  https://rapidshare.com/files/349050053/The.Lion.King_1994_DvDrip_Alb_-neutrOn.part6.rar
  https://rapidshare.com/files/349049987/The.Lion.King_1994_DvDrip_Alb_-neutrOn.part7.rar


  multiupload.com
   

 15. #44

  Rrėfenjė Peshkaqeni [2004] DvDrip


  Code:
  General
  Complete name          : Rrėfenjė Peshkaqeni [2004] DvDrip [Alb] - neutrOn.avi
  Format              : AVI
  File size            : 696 MiB
  Duration             : 1h 26mn
  
  Video
  Codec ID/Hint          : XviD
  Bit rate             : 990 Kbps
  Width              : 576 pixels
  Height              : 304 pixels
  
  Audio
  Codec ID/Hint          : MP3
  Bit rate             : 128 Kbps
  Channel(s)            : 2 channels
  Sampling rate          : 44.1 KHz


  Code:
  https://rapidshare.com/files/348160093/Shark.Tale_2004_DvDrip_Alb_-neutrOn.part1.rar
  https://rapidshare.com/files/348160062/Shark.Tale_2004_DvDrip_Alb_-neutrOn.part2.rar
  https://rapidshare.com/files/348160518/Shark.Tale_2004_DvDrip_Alb_-neutrOn.part3.rar
  https://rapidshare.com/files/348160391/Shark.Tale_2004_DvDrip_Alb_-neutrOn.part4.rar
  https://rapidshare.com/files/348160016/Shark.Tale_2004_DvDrip_Alb_-neutrOn.part5.rar
  https://rapidshare.com/files/348160203/Shark.Tale_2004_DvDrip_Alb_-neutrOn.part6.rar
  https://rapidshare.com/files/348160219/Shark.Tale_2004_DvDrip_Alb_-neutrOn.part7.rar


  multiupload.com
   

 16. #45

  Kėmbėt e lumtura [2006] DvDrip


  Code:
  https://rapidshare.com/files/345261770/Happy.Feet_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part1.rar
  https://rapidshare.com/files/345261822/Happy.Feet_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part2.rar
  https://rapidshare.com/files/345262243/Happy.Feet_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part3.rar
  https://rapidshare.com/files/345262445/Happy.Feet_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part4.rar
  https://rapidshare.com/files/345262891/Happy.Feet_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part5.rar
  https://rapidshare.com/files/345263148/Happy.Feet_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part6.rar
  https://rapidshare.com/files/345347048/Happy.Feet_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part7.rar


  multiupload.com
   

 17. #46

  Stina e gjuetisė [2006] DvDrip


  Code:
  https://rapidshare.com/files/346144887/Open.Season_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part1.rar
  https://rapidshare.com/files/346146057/Open.Season_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part2.rar
  https://rapidshare.com/files/346145838/Open.Season_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part3.rar
  https://rapidshare.com/files/346146496/Open.Season_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part4.rar
  https://rapidshare.com/files/346146478/Open.Season_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part5.rar
  https://rapidshare.com/files/346762206/Open.Season_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part6.rar
  https://rapidshare.com/files/347647969/Open.Season_2006_DvDrip_Alb_-neutrOn.part7.rar


  multiupload.com
   

 18. #47

  Barbi dhe tre musketieret [2009] DvDrip
  Code:
  https://rapidshare.com/files/345724825/Barbie.And.The.Three.Musketeers_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part1.rar
  https://rapidshare.com/files/345725182/Barbie.And.The.Three.Musketeers_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part2.rar
  https://rapidshare.com/files/345725716/Barbie.And.The.Three.Musketeers_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part3.rar
  https://rapidshare.com/files/345725935/Barbie.And.The.Three.Musketeers_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part4.rar
  https://rapidshare.com/files/345726186/Barbie.And.The.Three.Musketeers_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part5.rar
  https://rapidshare.com/files/345822510/Barbie.And.The.Three.Musketeers_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part6.rar
  https://rapidshare.com/files/345910767/Barbie.And.The.Three.Musketeers_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part7.rar


  multiupload.com
   

 19. #48

  Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

  Neutron te falenderoj shume per postimet e tua.
  Te lutem po pate mundesi mund te besh dvdrip me cilesi video me te larte psh (720x400) se keto 3-4 te fundit mund ti shoh vetem ne PC ndesa ato qe ke bere me pare u shihnin mjaft mire dhe ne nje TV 32". Besoj se ne ditete e sotme nuk ka me rendesi maddhesia 700mb mbasi dhe nje celular mund te mbaj karte dhe me te madhe se 4 GB . Keshtu nje DVDrip me cilesi te larte tek 1,4GB mnd te shkarikohet lehte ( pothuajse te gjithe kemi DSL ) dhe te shkruhet ne nje DVD (rralle shkruan ndonje video sot ne CD).
  Edhe nje here faleminderit dhe susksese ne jete.
   

 20. #49

  Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

  faleminderit per te gjitha filmat por pjesa e 7 e lion king 2 eshte e demtuar.nqs ka mundesi ta upload serisht flm
   

 21. #50

  Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

  sportashesi
  Per madhesine qe thua nuk eshte pune qe s'behet ... ama problemi eshte te shpejtesia ime e uploadimit/ngarkimit ... per 1 film 700mb une kam shpenzuar 14-18 ore per ta ngarkuar ... se besoj qe dikush me nje shpejtesi kaq te vogel bene kaq shume uploadime, por, ja qe une ia pata vene vetit detyre qe t'iu dhuroj bashkeatdhetareve tane qe jane ne diaspore nje cilesi me te mire se sa ishte me pare ne internet dhe mendoj qe e kam arritur kete qellim.

  webmaster
  mjafton t'a rishkarkosh ate pjese (pjesen7) dhe s'do te paraqitet me ai problem
   

 22. #51

  Epoka e akullnajave 3 - Vendi i dinosaurėve [2009] DvDrip


  Code:
  General
  Complete name          : Epoka e akullnajave 3 - Vendi i dinosaurėve [2009] DvDrip [Alb] - neutrOn.avi
  Format              : AVI
  File size            : 699 MiB
  Duration             : 1h 30mn
  
  Video
  Codec ID/Hint          : XviD
  Bit rate             : 947 Kbps
  Width              : 640 pixels
  Height              : 352 pixels
  
  Audio
  Codec ID/Hint          : MP3
  Bit rate             : 128 Kbps
  Channel(s)            : 2 channels
  Sampling rate          : 48.0 KHz


  Code:
  https://rapidshare.com/files/366212702/Epoka.e.akullnajave.3_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part1.rar
  https://rapidshare.com/files/366218226/Epoka.e.akullnajave.3_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part2.rar
  https://rapidshare.com/files/367205750/Epoka.e.akullnajave.3_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part3.rar
  https://rapidshare.com/files/367574698/Epoka.e.akullnajave.3_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part4.rar
  https://rapidshare.com/files/367578458/Epoka.e.akullnajave.3_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part5.rar
  https://rapidshare.com/files/367581112/Epoka.e.akullnajave.3_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part6.rar
  https://rapidshare.com/files/367662107/Epoka.e.akullnajave.3_2009_DvDrip_Alb_-neutrOn.part7.rar
  https://rapidshare.com/files/367663632/Moster___Interpretuan_ne_shqip.rar
   

 23. #52

  Shrek (IV) Forever After (Dubluar nė Shqip)

  Shrek Forever After (Dubluar nė Shqip)


  Regjisore : Mike Mitchell

  Skenari : Josh Klausner dhe Darren Lemke

  Data e Leshimit : 21 Maj 2010

  Zhanri : Animacion | Aventure | Komedi | Familje | Fantazi

  Permbledhja : Pasi e sfidon nje dragua te tmerrshem, e shpeton nje princeshe, dhe e shpeton mbreterine e vjehrrit, cka mund te beje Shreku me? Ne vend qe te frikesoje bashkefshataret, Shreku tani behet i zellshem dhe i pervishet punes ne fushe. Ku mbeti ajo klithja e bishes? Shreku ben nje pakt. Tani, Shreku dhe Fiona nuk jane takuar kurre. Por, Shreku duhet te kthehet ne situaten si ka qene perpara. A ia del?

  Rolet : Mike Myers ... Shrek (voice)

  Eddie Murphy ... Donkey (voice)

  Cameron Diaz ... Princess Fiona (voice)

  Antonio Banderas ... Puss in Boots (voice)


  Code:
  https://www.megaupload.com/?d=ROPC6DRP
   

 24. #53

  Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

  per ti shikuar te gjithe keta filma online vizitoni web faqen: AlbDubMovies - FILMAT
   

 25. #54

  Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

  ShkarkoShqip2.blogspot.com: Fantastiket 2004 DvDrip(Dubluar nė shqip) shikojeni pnline ose shkarkoni filma vizatimore (dubluar ne shqip)
   

 26. #55

  Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

  Faleminderit shume per Filmat... Por A mund ti rregulloni linket e shkarkimit tek Mulan 2??????
   

 27. #56
  βeℓℓe ā๓e fv Avatari i Love
  Antarėsuar nė
  May 2010
  Vendodhja
  A jamais ą toi.. A jamais ą moi.. A jamais ą nous..!!
  Postime
  8,597
  Blog Entries
  26
  Forca e Rrespektit
  5059

  Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

  Madagascar 3 me Titra Shqip  Alex, Marty, Melman dhe Gloria janė ende duke luftuar pėr tė shkuar nė shtėpi.
  Udhėtimi i tyre i merr ata nėpėr Europė ku ata gjejnė mbulesėn e pėrsosur: njė cirk udhėtonte, tė cilat ata udhetuan


  Madagascar 3 me Titra Shqip | MosFLI.com
  .................................................. .................................................. ...................... ღƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒღ The greatest show after the BigBang.... you, i & our baby ღƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒღ

 28. #57
  INTERIST fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv fv Avatari i xhebrail1
  Antarėsuar nė
  Jun 2013
  Vendodhja
  Midis Kosove
  Postime
  2,646
  Blog Entries
  8
  Forca e Rrespektit
  1119

  Titulli: Filma vizatimore te dubluar ne shqip!

  Ka kohe qe me mungojne keta filmaa ..
  Une keshi permbi, kur me thirr nana ne emer,
  ajo smunet me m'ni, e ky sen me therr ne zemer,
  tashti gjuhet permi, me thot e kom lan kejt vet,
  se kom pa nanen tu kajt si sot, kshtu qe disa vjet,
  e di pa dashnin e saj, kurr nuk e m'rahatohet shpirti,
  du me marr ne gryk, po pi te fotftit sun livriti,

 29. #58
  Moderatorė fv Avatari i Natta
  Antarėsuar nė
  Nov 2014
  Postime
  14,327
  Forca e Rrespektit
  905
   

Faqja 2 nga 2 I parėI parė 12

Informacionet e Temes

Vizitoret qe po Shikojne Kete Teme

Momentalisht aty jane 1 vizitor duke lexuar kete teme. (0 anetare dhe 1 vizitore)

Tema te Ngjashme

 1. Pergjigje: 0
  Postimi i Fundit: 13-11-2017, 18:37
 2. Filma me titra Shqip ?
  Nga Dying_Poet ne forum Lajmėrime dhe Reklama
  Pergjigje: 1
  Postimi i Fundit: 22-06-2017, 09:33
 3. Pergjigje: 0
  Postimi i Fundit: 08-11-2008, 14:23

fv Leja e Postimit

 • Ju nuk mund te postoni tema te reja
 • Ju nuk mund tju postoni pergjigje
 • Ju nuk mund te postoni bashkangjitje
 • Ju nuk mund te ndryshoni postimet tuaj
 •