Cka po boni ju hahaha
-K|nG Liber i vjeter me shume fleta ku n`cdo flete shkruhet vetem e verteta
i mirepritur..
"beato colui che nella vita ha trovato lo scopo della propia"
Ma mire vone se kurre,i thone nje shprehje. Mire se keni riardhur! Ne jemi mire ,t"njejten urojme dhe per ju!
^_^ zakonish si humb @Abis sa nuk harroje kete FAVICON "FV" une e kam pas krijuar hahaha
Origjinale Postuar nga jana80 i mirepritur.. Falemenderit
Origjinale Postuar nga NeVertiti Ma mire vone se kurre,i thone nje shprehje. Mire se keni riardhur! Ne jemi mire ,t"njejten urojme dhe per ju! Falemenderit me vjen mire !
Prezantohu edhe nje here , se je harruar. lool
Some people feel the Rain, others just get Wet, All i wanna be is a , Dj .
Origjinale Postuar nga K|nG ^_^ zakonish si humb @Abis sa nuk harroje kete FAVICON "FV" une e kam pas krijuar hahaha Paske qene i vogel per forum atehere,tani qenke bere tamam Mire se je rikthyer!
____Nichts ist unmöglich____ https://youtu.be/PEhjphZ6T9o 🐾
Origjinale Postuar nga Abis Paske qene i vogel per forum atehere,tani qenke bere tamam Mire se je rikthyer! ku njef teknologjia moshe ore
Origjinale Postuar nga Zana1 Prezantohu edhe nje here , se je harruar. lool Arianiti 25 vjec aktualisht, jetoj nDrenicen Heroike Kosove
Ta gezosh emrin , me pelqen shume .. : )
Origjinale Postuar nga Zana1 Ta gezosh emrin , me pelqen shume .. : ) edhe ti prezantohu se ste njof ^_^
Nuk je i vetmi .. loool Quhem Zana , dhe jam Shqiptare .. kaq tani per tani : )
Origjinale Postuar nga Zana1 Nuk je i vetmi .. loool Quhem Zana , dhe jam Shqiptare .. kaq tani per tani : ) me vjen mire respect.jpg
hic rrijme... shofim kush anetar te rinj vijne ne forum Lol
"Be Kind! For everyone you meet is fighting a harder battle you know nothing!" ~Plato~
Po mir se vjen. Ishalla po kemi fat me ty,se meshkujt e tjer ii kan privatizu (shaka).
e llogarit pershendetje fjalin tuaj: Cka po boni ju hahaha ??? Mire se keni ardhur
Kur i kulturuari hesht nga edukata, Injoranti mendon se e la pa fjalė... I Love Kosovo: Kosova ime, zemra ime.... Bashkimi i Shqipėrisė Etnike gjindet duke ecur.... dhe jo duke pritur..
Origjinale Postuar nga Soulmind hic rrijme... shofim kush anetar te rinj vijne ne forum Lol haha ne fakt une s`jom i ri hiq hahah paskam me shume vite i antarsuar se ju ^_^
Origjinale Postuar nga Jetmira Po mir se vjen. Ishalla po kemi fat me ty,se meshkujt e tjer ii kan privatizu (shaka). Te gjitha me privatizim edhe ketu a hahahahahah
Origjinale Postuar nga K|nG Te gjitha me privatizim edhe ketu a hahahahahah ngeli vec me gjujt femrat.
Welcome Back Bro
Je SHQIPTAR? Po? Duaje SHQIPERIN si atdhetar... Jo si politikan apo Fetar.
Origjinale Postuar nga WxP Welcome Back Bro Pleasure bro
Origjinale Postuar nga Jetmira ngeli vec me gjujt femrat. Une jo e
Momentalisht aty jane 1 vizitor duke lexuar kete teme. (0 anetare dhe 1 vizitore)
Rregullat e Perdorimit
Shenime