1 milion arsyje per te bere femije!

korado

President
Titulli: 1 milion arsyje per te bere femije!

Femija eshte bekimi i nje familjeje te lumtur dhe te bashkuar!
 

2ntythree

Anëtar i ri
Titulli: 1 milion arsyje per te bere femije!

mbajne gjalle dashurine e çiftit
shtojne dashurine dhe lumturine ne personalitetin tone
na bejne te kujtojme femijerine tone dhe ta perjetojme per se dyti ate nepermjet tyre.
por mbi te gjitha sepse jane gjalleria e jetes...
 

Blloku

IMBA
Titulli: 1 milion arsyje per te bere femije!

Jo, nuk eshte i domosdoshem. Varet sa eshte i disponueshem nje person te mari pergjegjesi kaq te veshtira per te rritur nje femij, sidomos ne nje shoqeri si ajo e diteve te sotme.
 

sweetzzinna

Dum spiro, spero くる
Titulli: 1 milion arsyje per te bere femije!

Epo mbas nje moshe duhet te behesh me responsabil dhe atehere je ne gjendje te risesh dhe nje femi...
 
Top