10 arsye pse të duhet me patjetër në jetë një njeri i shenjës së Luanit!

NeVertiti

~Kohe & Stine~
s`ka nevoje per 10 arsye,mjafton qe eshte kafsha me bukur ne pyll. ahahahhahahahaha
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
@DeliriumMind tashi Unë s'po i rendis arsyet por vetëm shif ç'a osht demi ?Demi është shenja e dytë astrologjike nga Zodiac. Kjo shenjë përfaqësohet nga një dem dhe drejtohet nga Venera. Historia që fshihet pas këtij demi ka origjinën në mitologjinë Greke. Ajo bazohet në kafshën që tradhtoi perëndeshën Hera dhe u bë të endej tokën vetëm për të marrë lirinë e tij. Ata që kanë lindur nën ndikimin e kësaj shenje kanë lindur midis 21 Prill dhe 21 Maj. Për shkak se Demi sundohet nga Venus, tipare të caktuara të atyre që kanë lindur gjatë kësaj kohe, si përputhshmëria e tyre e përgjithshme me të tjerët dhe nivelet e tyre të mëdha të besimit, ndikohen në përputhje me rrethanat.

Ka shumë mënyra që mund të përshkruhet shenja Demi. Kokëfortë, dembelë, materialistë, të gjitha këto tipare shpesh theksohen kur flasim për një Taurean. Ata madje konsiderohen të kota ose të tepërt në disa raste. Ndërsa këto fjalë mund të përshkruajnë një pjesë të vogël të personalitetit të Taureanit, ato përfundimisht nuk e mbulojnë tërë gjënë. Ka shumë më tepër tek Demi sesa vetëm kaq, dhe shumica e tij në të vërtetë është shumë e shëndetshme. Demi mund të marrë lehtësisht titullin për të qenë një nga shenjat më të mira të Zodiac. Ata janë qenie të besueshme, logjike dhe të përgjithshme paqësore; ju vetëm duhet t'u jepni atyre një shans!

lol i shons ? thotë ???P.S @Hera

tashi na e bo hallall po Liria qenka gjo e modhe ???
a u tregoveee?! ahhahahaha
jo po thuaju ta lexojne disa here. :p
 
Top