10 urdhëresat e para të krishterëve?

Violetta

>> KS- AL. etnike <<

:D Priftërinjët që nuk i dijn as 10 urdheresat e para të fesë së tyre?

 

Lauri

Anunnak
Titulli: 10 urdhëresat e para të krishterëve?

Urdherat jane per te tjeret jo per priftin Lol haha
 

Violetta

>> KS- AL. etnike <<
dhe mua te me pyesnin ata, keshtu do pergjigjesha :D
 

Zana1

Braveheart
Kjo tema me kujtoi nje shok...I cili identifikohet si I krishtere ,AMA kur e pyeta ne lidhje me fene e tij ... jo vetem qe nuk e praktikonte por e tere jeta/sjellja e tij , biente ne kontradite mes tij e fese qe ai identifikohej me te. Looool
 
Top