12 fenomene të rralla që mund t’i shihni vetëm një herë në vit (Fotot)

NeVertiti

~Kohe & Stine~
12 fenomene të rralla që mund t’i shihni vetëm një herë në vit (Fotot)

Shkëmbinj që shkëlqejnë, një shkretëtirë që lulëzon, një liqen me pamje të pazakontë ose dielli që nuk perëndon kurrë.

Mund të duket gjithçka si një film fantazi, por në të vërtetë janë fenomene që ndodhin në planetin tonë.


Shihni fotot dhe do befasoheni


7013f1-1500-1-1573451942-728-1fdd1949fa-1573656482.jpg

c4f284-1500-1-1573452229-728-8accdd3239-1573656482.jpg
116c31-1500-1-1573452401-728-46fbef5ce4-1573656482.jpg
c62a4a-1500-1-1573452929-728-affccc4062-1573656482.jpg
fc8f0c-1500-1-1573453015-728-954431fb96-1573656482.jpg
456544-1500-1-1573453224-728-6ef6cf80b3-1573656482.jpg
bc8fc1-1500-1-1573453315-728-278ea373f1-1573656482.jpg
7e08ce-1500-1-1573453387-728-0ae7f09d6c-1573656482.jpg
7375ca-1500-1-1573453472-728-45e90ffecc-1573656482.jpg
1cf4b6-1500-1-1573453575-728-3ca9838bf8-1573656482.jpg
ee53f9-1500-1-1573453695-728-22314594df-1573656482.jpg
bb4a78-1500-1-1573453803-728-6f8256c018-1573656482.jpg
burimi:gazetashqip
 
Top