12 Janar - Dita Badford 🙃

kitrra 123

plak gjufurrak
Doktor James Bedford më 12 janar të vitit 1967, bëhet personi i parë që ruhet kryonikalisht ose në gjendje të ngrirë, me qëllim të ringjalljes në të ardhmen.

Bedford ishte profesor i psikologjisë në Universitetin e Kalifornise dhe autor i disa librave në fushën e tij. Pak orë pas vdekjes nga kanceri, trupi i Bedfordit u vendos në temperaturë të caktuar nën-zero gradë Celsius.

Me testament, 73 vjeçari kishte lënë edhe 100 mijë dollarë që të përdoreshin për mirëmbajtjen e trupit në gjendje të ngrire.

QĂ« nga ajo kohĂ«, 12 janari festohet si Dita e Bedfordit nga ata qĂ« besojnĂ« nĂ« kĂ«tĂ« mĂ«nyrĂ« ruajtje pĂ«r t’u kthyer nĂ« jetĂ« kur mjekĂ«sia tĂ« jetĂ« nĂ« gjendje tĂ« shĂ«rojĂ« çdo sĂ«mundje.

Çfare mendoni per kete ide?
 

Endrra

VIP
Doktor James Bedford më 12 janar të vitit 1967, bëhet personi i parë që ruhet kryonikalisht ose në gjendje të ngrirë, me qëllim të ringjalljes në të ardhmen.

Bedford ishte profesor i psikologjisë në Universitetin e Kalifornise dhe autor i disa librave në fushën e tij. Pak orë pas vdekjes nga kanceri, trupi i Bedfordit u vendos në temperaturë të caktuar nën-zero gradë Celsius.

Me testament, 73 vjeçari kishte lënë edhe 100 mijë dollarë që të përdoreshin për mirëmbajtjen e trupit në gjendje të ngrire.

QĂ« nga ajo kohĂ«, 12 janari festohet si Dita e Bedfordit nga ata qĂ« besojnĂ« nĂ« kĂ«tĂ« mĂ«nyrĂ« ruajtje pĂ«r t’u kthyer nĂ« jetĂ« kur mjekĂ«sia tĂ« jetĂ« nĂ« gjendje tĂ« shĂ«rojĂ« çdo sĂ«mundje.

Çfare mendoni per kete ide?
Qyqes po 73 vjec.. ca i duhet edhe 1 x me e u ngjall ?
 

Darius

DENY IGNORANCE
Staf në FV.AL
Mirepres dhe do te mireprisja shume gjera nga Shkenca, por per temen ne fjale dhe Klonimin jam kategorikisht kunder!
 

Lauri

Anunnak
Une dua te behem pluhur, te ushqej rrenjet e barishteve rreth meje :)
 
Top