13 të famshëm që dëshmojnë se udhëtimi në kohë ekziston

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
13 të famshëm që dëshmojnë se udhëtimi në kohë ekziston

Ndonjëherë duket shumë e çuditshme, por në të njëjtën kohë edhe interesante të shohësh ngjashmërinë që disa njerëz kanë me të tjerë që kanë jetuar dekada apo edhe shekuj përpara se ata të lindnin. Kjo është veçanërisht e vërtetë kur bëhet fjalë për persona të famshëm me të tjera figura po aq të njohura. Ja një koleksion i disa ‘binjakëve’ të famshëm – përgatituni të mahniteni!

Keanu Reeves dhe aktori francez Paul Mounet


1.jpg


Alec Baldwin dhe presidenti i 13-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Millard Fillmore

2.jpg


Jennifer Lawrence dhe aktorja e famshme egjiptiane Zubaida Tharwat

3.jpg


Nicolas Cage dhe një burrë nga Tennessee që kishte luftuar gjatë Luftës Civile


4.jpg
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Liam Neeson dhe revolucionari kuban Fidel Castro

5.jpg


Peter Dinklage dhe don Sebastiلn de Morra

6.jpg


Sylvester Stallone dhe Papa Gregory IX

7.jpg


Justin Timberlake dhe një person i panjohur nga e shkuara

8.jpg
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Kathy Bates dhe presidenti i 27-të i SHBA, William Taft

9.jpg


Bruce Willis dhe gjenerali i Luftës së Dytë Botërore, Douglas MacArthur

10.jpg


Hugh Grant dhe shkrimtari i njohur irlandez Oscar Wilde

11.jpg


Orlando Bloom dhe piktori Nicolae Grigorescu

12.jpg


Chuck Norris dhe Vincent van Gogh


g.shqip
 
Top