15 foto të mrekullueshme nga e shkuara që nuk i gjeni në asnjë libër historie

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
15 foto të mrekullueshme nga e shkuara që nuk i gjeni në asnjë libër historie

Mes shumë fotove të trashëguara nga e shkuara, ka nga ato që kanë brenda histori të mëdha jete. Ato janë dëshmitare të heshtura të ngjarjeve dhe atmosferës së një tjetër epoke, tashmë të humbur përgjithmonë.

Ne kemi bërë bashkë një seri fotosh të këtij lloji. S’mund të ndërtojmë një makinë kohe, por me imazhe interesante dhe fjalëplota si këto, nuk ka fare nevojë për një të tillë.
1-6.jpg

Marilyn Monroe’, data e panjohur
2-5.jpg

Yuri Gagarin dhe Gina Lollobrigida. Moskë, 1961
3-4.jpg

Koloneli Anthony Joseph Drexel Biddle, eksperti luftarak në Korpusin Detar të SHBA-ve, 1943. Ai është i njohur për urdhrin dhënë e marinsave të trajnuar për ta vrarë atë me bajoneta dhe për t’i çarmatosur të gjithë.
4-4.jpg

Një koala i zbutur pi nga një lugë. Australi, viti 1900
5-2.jpg

Një çift fëmijësh të pasur, data e panjohur
6-2.jpg


Ndeshja e parë Real-Barcelona, 1929
7-1.jpg

Dyqani më i vogël në histori, sipërfaqja vetëm, 1,2 m2. Londër viti 1900

8-1.jpg


Portret i një amerikani vendas, 1926
9-1.jpg


Sirena në setin e filmit Piter Pan, 1924
10-1.jpg

Paul McCartney dhe Mick Jagger në tren, 1967
11-1.jpg


Legjendari Harry Houdini përpara se të performonte ‘arratisjen’ e tij të famshme, 1899
12.jpg


Frida Kahlo e veshur me një kostum meshkujsh, 1926
13.jpg


Mëngjesi kur Suedia prezantoi ligjin e ri për të drejtuar automjetet nga krahu i djathtë në vend të të majtit, 1967
14.jpg


Mesazh me ari, Rumani, 1940
15.jpg


Një ditë e zakonshme në shkollën e Santa Claus, 1961

b;gazeta-Shqip
 

kitrra 123

plak gjufurrak
V.I.P
15 foto të mrekullueshme nga e shkuara që nuk i gjeni në asnjë libër historie

Mes shumë fotove të trashëguara nga e shkuara, ka nga ato që kanë brenda histori të mëdha jete.
3-4.jpg

Koloneli Anthony Joseph Drexel Biddle, eksperti luftarak në Korpusin Detar të SHBA-ve, 1943. Ai është i njohur për urdhrin dhënë e marinsave të trajnuar për ta vrarë atë me bajoneta dhe për t’i çarmatosur të gjithë.b;gazeta-Shqip

Kjo me beri shume pershtypje. Jane ca momente ne jete kur duhesh te dorezohesh, te heshtesh por pa u rrenuar per te vazhduar me tutje ndoshta edhe ne nje rruge krejtesisht te re.
 
Top