20 foto që vërtetojnë se gratë bëhen më të bukura me kalimin e viteve!

NeVertiti

~Kohe & Stine~

20 foto që vërtetojnë se gratë bëhen më të bukura me kalimin e viteve!​

1604757920635.png
Në vitin 1950, jetëgjatësia mesatare ishte vetëm 46 vjeç. Dhe në vitin 2019, ajo tashmë është rritur në 72.5 vjeç.
Është e panevojshme të thuhet se gjatë kësaj kohe perceptimi i moshës ka ndryshuar rrënjësisht, dhe të jesh 30-40 vjeç në botën moderne konsiderohet të jetë në kulmin e jetës tënde.

Vitet që kalojnë nuk mund të dëmtojnë bukurinë e vërtetë, por lehtë mund ta zbulojnë atë. Dhe ja gratë që duken shumë më mirë tani sesa dukeshin në rininë e tyre.
640-0-5fa6696681d29.jpg
640-0-5fa6696a4c9da.jpg
640-0-5fa6696b8991f.jpg
640-0-5fa6696b53bbc.jpg
640-0-5fa6696b2750c.jpg
640-0-5fa6696ae9601.jpg
640-0-5fa6696a9731d.jpg
640-0-5fa6696ac5340.jpg
640-0-5fa6696a71302.jpg
640-0-5fa6696a295b6.jpg
640-0-5fa66966dbb18-1.jpg
640-0-5fa6696a02686.jpg
640-0-5fa66969c4565.jpg
640-0-5fa6696793401.jpg
640-0-5fa6696769ab1.jpg
640-0-5fa669670fc58.jpg
640-0-5fa66966b2187.jpg
topchanel
 

Arfenilla

Themelues i Forumit
Grat ja te bukura cdo here..edhe ateher kur jan femi ne kopsh..jeni dikush kunder??Jo pra?
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Mos t'harrojme Make-upin qe 50% ktu lun rol

Pjesa tjeter made in argeta
 
Top