2020

Arfenilla

Themelues i Forumit
kur hapa temen ju referova me shum pandemis?

ps..vit i frikes,stresit dhe i mos knaqesis..
Munges.te dalesh te nje familjar pa frik per drek a kafe?
Munges te dalesh me shoqe per nje muhabet e kafe?
Munges te shkosh ne nje aheng familjar,pa frik se dikush e ka virusin?
Munges te dalesh ne shoping ,ku maska te zen frymen..?
Munges Te shikosh njerzit duke buzqesh,ku vetem syt me plot frik ju shikon..?
Sa keq se kishim fatin ta perjetonim ket koh?
 
Top