2022-shin e dua pa....

Okay, idene e morra nga 1 mikeshe ne insta:rolleyes:, (per koherence dmth😋), Por ajo qe do shkruajme ketu eshte:

Si e duam 2022-shin? Cfare eshte ajo gje, apo situate, apo gjendje, apo njeri, qe ju ka acaruar, merzitur, trishtuar, etj etj te cilen nuk do donit ta shikonit me sy ne 2022?
:)

Listim te mbare! ^_^
top-view-of-calendar-of-2022-year-and-pencil-on-paper-background-plans-to-do-list-for-2022-banner-copy-space-2F6K5HK.jpg
 
2022 e dua me qetsi shpirtërore.
Dua relaks e të jem e lumtur me veten.
DUA QË BOSHLLËKUN QË KAM NË SHPIRT,ta heq sa hap e mbyll sytë.
As paraja nuk ma heq ktë boshllëk.
 
Gjysma iku po gjysmen tjeter do e doja t'me binin leket nga qielli duke bere pushime kudo. 😝
I kam te gjitha sinqerisht. Vec lek(shuuume) s'kam, por, po ja dal sh mire dhe pa to. 🤣🤣

Allahu me ruajte cfare kam dhe mi shtofte te mirat mua edhe ju te gjitheve!
 
Top