22 mijë dollarë për ta kthyer fshatin e humbur në një zonë turistike

NeVertiti

~Kohe & Stine~
22 mijë dollarë për ta kthyer fshatin e humbur në një zonë turistike

rainbow-village-kampung-pelangi-indonesia-29.jpg


Kampung Pelangi, një fshati i vogël në Indonezi është kthyer në një shfaqje mahnitëse me ngjyra të ndezura dhe dizajnë të çuditshme.

rainbow-village-kampung-pelangi-indonesia-1.jpgFillimisht ai ishte një fshat me ngjyra të hirta dhe dukej shumë i varfër.

rainbow-village-kampung-pelangi-indonesia-2.jpg


Për këtë investim qeveria akordoi një shumë prej 22 mijë dollarësh, duke e kthyer fshatin nga një lagje të varfër, në një zonë mjaft të pëlqyer.

rainbow-village-kampung-pelangi-indonesia-8.jpgNë total janë lyer 231 shtëpi, duke përdorur edhe imagjinatën dhe qëllimi ishte që të përdoreshin ngjyra të ndezura.


rainbow-village-kampung-pelangi-indonesia-3.jpgE gjithë kjo i ka dhënë fshatit një impuls të vërtetë dhe brenda një kohe të shkurtër fshati është populluar nga turistët.


rainbow-village-kampung-pelangi-indonesia-7.jpgBizneset e zonës po shohin një rritje të ekonomisë sepse po shesin më shumë suvenire, ushqime apo çdo gjë tjetër që prodhohet në këtë fshat.

rainbow-village-kampung-pelangi-indonesia-10.jpg


rainbow-village-kampung-pelangi-indonesia-14.jpgrainbow-village-kampung-pelangi-indonesia-8.jpggazeta-Shqip
 

Aver

VIP
rainbow-village-kampung-pelangi-indonesia-3.jpg


Qe ka LDK e Isa Mustafes fansa edhe ne Indonezi kurr s'ma kishte marr mendja.
 
Top