3 veçoritë më të mira të iPhone 6S

Arfenilla

Themelues i Forumit
Themelues
iPhone 6S i ri mund të duket i njëjtë në pamje me modelin e kaluar, por ka disa gjëra në brendësi që janë shumë më ndryshe.
Pas prezantimit dje në ngjarjen e madhe të Apple që u mbajt në San Francisko, 3 veçoritë kryesore në këtë model të ri mahnitën të gjithë: 3D Touch, Live Photos dhe kamera e re.
Ky është iPhone 6S. Duket i ngjashëm me iPhone 6.B koha
iPhone-620x330.jpg1117-1024x768.jpg
Por ka një veçori të re të quajtur 3D Touch, e cila mund të zbulojë sa shumë e prekni ekranin.

229-1024x577.jpg

Për shembull, kur e prekni ekranin në aplikacionin Phone dhe e mbani atë, juve ju shfaqet një listë e kontakteve më të fundit.
E njëjta ndodh edhe me Messages. Ju gjithashtu mund të ‘kërceni’ në të dhe t’i shkruani një mesazh të ri dikujt.


311-1024x577.jpg


56-1024x577.jpg

Do të ju shfaqet një parashikim i uebfaqes!


64-1024x577.jpg

3D Touch punon edhe në aplikacionin Mail gjithashtu.


74-1024x577.jpg


Ju mund të shtypni në një mesazh për të marrë një parashikim të tij.
83-1024x577.jpg

Dhe të ktheni mesazhin, ta shënjoni si të lexuar dhe më shumë.
92-1024x577.jpg


Kamera morri një përmirësim të madh. Tani ajo bën fotografi në 12MGP.

102-1024x577.jpg

Gjithashtu kamera mund të incizojë video në kualitet 4K, që është dy herë më mirë se rezolucioni normal HD. Duket fantastike!

1118-1024x577.jpg

اdo foto që e bëni bëhet një Live Photo. Nëse prekni në një foto, ajo kthehet në animacion.
1211-1024x577.jpg

Kamera në mënyrë automatike kapë disa momente para se të bëni një fotografi.
1311-1024x577.jpg

Dhe më pas ju mund ta lini atë animacion si fotografi në sfond.

1410-1024x577.jpg
 
Redaktimi i fundit:

Legally_Sweet

Ain’t no sunshine when she’s gone
V.I.P
Titulli: 3 veçoritë më të mira të iPhone 6S

Iphone 6S(ame) :fiu:
 

Gerti2

Donatorë
Titulli: 3 veçoritë më të mira të iPhone 6S

Na kenaqi Apple sot me konferencen. Me dat 25 del iPhone dhe me 13 fillojne porosite e para per njerez te seleksionum.
 
Top