42 foto të rralla nga epoka e komunizmit në Shqipëri

Marla

Let God & Let Go
Realizmi Socialist duket si një realitet kaq i largët i parë sot.

Përngjan me një ëndërr, apo me një makth për disa.

Fotot e mëposhtme dëshmojnë përditshmërinë rreth viteve ’70-’90, që kanë qenë edhe dy dekadat më të vështira për popullin dhe që sollën kolapsin e regjimit për shkak të mjerimit.

komunizmi.jpg


11218770_10205439537575857_720453261972042558_n.jpg
12141574_10205439537255849_1454651104275492347_n.jpg

12115593_10205439537295850_3199462026055618175_n.jpg

12144860_10205439537455854_2303552484286738802_n.jpg

12115871_10205439538095870_1026623796718071942_n.jpg

12112172_10205439538215873_7472816552628335456_n.jpg

12112017_10205439538495880_6452212829855302484_n.jpg

12118936_10205439538655884_1269949913893984490_n.jpg

12079056_10205439538575882_331104332516514565_n.jpg

12143185_10205439539055894_3903355650269305270_n.jpg

1901458_10205439540055919_6890787600453394027_n.jpg

12118940_10205439541175947_762996652897434405_n.jpg
12112118_10205439543175997_4726042839888104919_n.jpg

12096098_10205439543376002_7881454422187485046_n.jpg

12112172_10205439544496030_130595414840269923_n.jpg(c)Mapo
 
Top