5 shenjat e horoskopit që nuk e pranojnë kurrë se janë gabim!

-800-0-60e89cd4be2ef.jpg
A jeni nga ata njerëz që e kanë të vështirë të pranojnë se kanë bërë një gabim? Për disa është shumë e vështirë të thonë “më fal”. Ata thjesht nuk mund ta bëjnë atë. Ata mund të jenë penduar për diçka që bënë, por nuk do ta pranojnë, sikur kjo do të ndryshonte mënyrën se si i shohin të tjerët.


Ky është një element i karakterit tonë që evoluon me kalimin e kohës dhe shenja jonë e zodiakut mund të luajë rolin e vet në të gjithë situatën. Lexoni më poshtë cilët janë ata që edhe nëse kanë gabuar, nuk do të kërkojnë falje.

Demi: Më mirë të vdes sesa të pranojë se kishte gabuar

Nuk ka asnjë shenjë më kokëfortë se Demi. Ai këmbëngul në mendimin e tij dhe do të këmbëngulë derisa të mos ketë asgjë tjetër për të bërë. Nëse rastësisht jeni në konflikt me të, përgatituni për një proces rraskapitës. Demi janë kaq të bindur dhe të sigurt për pozicionin e tyre,
saqë e kanë të vështirë të shohin këndvështrimin e të tjerëve. Edhe kur përpiqeni t’u shpjegoni diçka, ata dëgjojnë dhe shohin vetëm atë që duan të shohin. Është mënyra e tyre ose asnjë mënyrë!

Virgjëresha: Gjithmonë i duhuri që nuk bën gabime.

Ajo gjithmonë ndihet shumë e sigurt për atë që po bën dhe nëse diçka ndodh që të shkojë keq, patjetër që nuk është faji i saj. Përgjegjës është moti, era, shiu, qeni, macja dhe kushdo që nuk i bëri gjërat saktësisht siç tha ajo. Falja do të jetë si të pranosh gabimet e saj dhe kjo nuk i përshtatet asaj.


Luani: Fëmija i mirë është gjithmonë në mendjen e tij

Egoizëm, arrogancë, kokëfortësi. Këto janë karakteristikat e Luanit që mund ta bëjnë atë të padurueshëm. Ai beson se është gjithmonë protagonist, hero, yll i çdo çështjeje. Ai që gjithmonë do ta japë zgjidhjen. Ai harron, megjithatë, se njerëz të tjerë me pikëpamje të ndryshme janë të përfshirë në komplot. Në mendjen e tij ai beson se nuk bën gabime dhe nëse ekziston ndonjëherë dyshimi se diçka e tillë ka ndodhur ai do të përpiqet të marrë
përgjegjësinë diku tjetër. Ai mund të thotë: “Më vjen keq që ndihesh kështu, por…”

Akrepi: Të kërkoj falje? Ju duhet të jeni duke bërë shaka

Një Akrep preferon të bëjë gjithçka, përveçse të kërkojë falje dhe të pranojë se sjellja e tij ishte problematike. Edhe nëse gabimi ishte 100% i tij, ai është i aftë të manipulojë të tjerët në mënyrë që ata të kërkojnë falje. Ndoshta shumë më vonë, në një të ardhme të largët, ai do të pranojë se diçka mund të ketë shkuar keq, por përsëri nuk mund të ndodhë kurrë.

Shigjetari: Kjo fjalë nuk do të dalë kurrë nga goja e tij

Shigjetarët janë shumë të mirë në komunikim dhe kjo u mundëson atyre të mendojnë për dhjetëra mënyra për të kërkuar falje, pa kërkuar në të vërtetë falje. Ata mund t’ju japin dhurata, mund t’ju nxjerrin për të pirë, por sigurisht nuk thonë se u vjen keq ose se kanë gabuar. Lajmi i mirë është se edhe nëse ata nuk e pranojnë gabimin e tyre, ka shumë të ngjarë që ata nuk do ta bëjnë atë përsëri.

Sot.com.al
 
Virgjëresha: Gjithmonë i duhuri që nuk bën gabime.

Ajo gjithmonë ndihet shumë e sigurt për atë që po bën dhe nëse diçka ndodh që të shkojë keq, patjetër që nuk është faji i saj. Përgjegjës është moti, era, shiu, qeni, macja dhe kushdo që nuk i bëri gjërat saktësisht siç tha ajo. Falja do të jetë si të pranosh gabimet e saj dhe kjo nuk i përshtatet asaj.
Hëk hëk @WxP🤣
 
Pse qesh ti shalgjati unë kam gjithmonë të drejt dhe i bëj të gjitha gjërat mirë 😌
 
Shigjetari: Kjo fjalë nuk do të dalë kurrë nga goja e tij

Shigjetarët janë shumë të mirë në komunikim dhe kjo u mundëson atyre të mendojnë për dhjetëra mënyra për të kërkuar falje, pa kërkuar në të vërtetë falje. Ata mund t’ju japin dhurata, mund t’ju nxjerrin për të pirë, por sigurisht nuk thonë se u vjen keq ose se kanë gabuar. Lajmi i mirë është se edhe nëse ata nuk e pranojnë gabim
E vertete por varion situata nga lloji i gabimit :)
 
Ja ka fut kot
Demi e pranon qe osht gabim madje di te kerkoje dhe falje ,ja ashtu me gjysem zeri🤣🤣
Ama kokeshkemb si binjaket skam pa najher 🤷‍♀️
 
  • Haha
Reactions: Ivy
Opo cja fusin kot keta😝
Ska asnje mendim te gabuar,as veprime madje,sipas demave.
Ju doni tju bejme qejfin qe kemi gabuar?
Po jo o jo,naa ta beni dhembin,per ju eshte e gabuar,per ne eshte e drejte🤣
Ja keshtu,posi
 
Top