5G - Rrezikshmëria

5G ☠️

5g-network-wireless-systems-and-internet-P5XJ9M.jpg

Sistemi 5G është një rrjet #wiGig #wireless që vepron në spektrin # 60GHz me një shpejtësi #download deri në # 10Gbps në krahasim me shpejtësinë # 4G të shkarkimit të # 10Mbps.
Sidoqoftë, frekuenca prej 60 GHz është frekuenca në të cilën molekulat e oksigjenit lëkunden. Në 60 GHz, 98% e energjisë së transmetuar 5G do të thithet nga oksigjeni atmosferik i cili ndryshon vetitë orbitale të elektroneve të molekulave të oksigjenit. "60 GHz është frekuenca thithëse e molekulave të oksigjenit. Molekulat e oksigjenit kanë #elektrone që ata ndajnë me njëri-tjetrin. Oksigjeni është një molekulë # diatomike. Ajo që ne thithim janë dy molekula oksigjeni të lidhura së bashku me elektronet që ata ndajnë". Kur molekula e oksigjenit goditet me valë 5G në 60GHz, këto valë ndikojnë në vetitë e rezonancës orbitale të atyre elektroneve të përbashkëta. Janë ato elektrone të përbashkëta që lidhen me # hemoglobinën në gjakun tonë. "Kur oksigjeni është ndalur, ai nuk do të lidhet më me hemoglobinë dhe mioglobinë (molekula që mbajnë oksigjen) dhe për këtë arsye nuk do të jetë në gjendje të transportojë oksigjenin në mitohondria e qelizës. Pa oksigjen, mëlçia bëhet e ngjeshur dhe trupi dhe truri , fillon të dështojë për shkak të mbytjes së ngadaltë.
Meqenëse truri është organi i trupit më i ndjeshëm ndaj mungesës së oksigjenit, mos marrja e mjaftueshme e oksigjenit në tru do të shkaktojë hipoksi cerebrale. Simptomat e hipoksisë cerebrale variojnë nga të buta në të rënda.
Simptomat e buta përfshijnë:
çrregullime konjitive
humbje e përkohshme e kujtesës
aftësia e zvogëluar për lëvizjen e trupit
vështirësi për t'i kushtuar vëmendje
vështirësi në marrjen e vendimeve të mira
Simptomat serioze përfshijnë:
i dobët
konfiskim
komë
vdekja e trurit
Shënim: çfarë kanë të përbashkët 5G dhe maskat, të dyja çojnë në privim të oksigjenit!
Maska luajnë një rol tjetër në kufizimin e aftësisë suaj të frymëmarrjes. Nuk është e mundur të nxirret sasia normale e ajrit për të mbushur të gjithë mushkëritë. Kështu që ju përfundoni duke marrë më pak oksigjen sepse po merrni më pak ajër.
Shënim: spektri për # 4G fillon nga bandat e frekuencës prej 700 MHz deri në 5 GHz. "Në krahasim me frekuencat nën 5 GHz të përdorura më parë nga pajisjet mobile, teknologjia e valës milimetër lejon transmetimin në frekuenca midis 30 GHz dhe 300 GHz. Këto frekuenca quhen valë milimetër sepse ato kanë gjatësi vale midis 1 mm dhe 10 mm, ndërsa gjatësia e valëve të valëve të radios që aktualisht përdoren nga telefonat inteligjentë janë kryesisht disa dhjetëra centimetra ".
Shënim: Efektet shëndetësore të ekspozimit kumulativ ndaj rrezatimit të frekuencës radio me intensitet të ulët përfshijnë:
Mutacionet e ADN-së
Dëmi mitokondrial
Kanceri, kanceri (kafkat e fëmijëve marrin më shumë rrezatim)
palpitations
Problemet e kujtesës dhe njohësit
Ndryshimet e spermës dhe infertiliteti
Dhimbje koke, migrenë, zëri në veshë
ADHD
ankth
depresion
Sëmundja e zemrës
Diabeti tip 2
Rrezatimi i radiofrekuencës / mikrovalës (RF / MW) ndikon në sinjalet e rezonancës Schumann të cilat janë mekanizmi me të cilin aktivizohet prodhimi i melatoninës.
Shënim: Frekuencat gjithashtu ndikojnë në aftësinë e trupit për të prodhuar vitaminë D (mungesa e vitaminës D. shkakton ftohjen dhe gripin për shkak të sistemeve të dobësuara të imunitetit. Kjo është arsyeja pse njerëzit janë të prirur ndaj ftohjes dhe gripit në sezonin e dimrit. ).
Shënim: rrezatimi elektromagnetik në intervalin e frekuencës së mikrovalës "absorbohet nga uji, yndyrnat, sheqernat dhe disa molekula të tjera, dridhjet pasuese të të cilave prodhojnë * nxehtësi *". Ngjashëm me furrat me mikrovalë që gjenerojnë rrezatim në një frekuencë prej afërsisht 2.45 GHz (energjia e mikrovalës shndërrohet në energji termike duke shkaktuar që molekulat e ujit të lëvizin përpara dhe me radhë afërsisht 2.45 miliardë herë në sekondë ... 60 GHz të përdorura nga sistemi 5G bëjnë që molekulat e ujit të rrotullohen mbrapa dhe me radhë 60 miliardë herë në sekondë !!!)
Shënim: simptomat kryesore të koronavirusit: gulçim, kollë, ethe.
Ata gjithashtu treguan se si njerëzit papritmas bien me konfiskime të cilat janë të njëjtat simptoma të shkaktuara nga hipoksia e rëndë e trurit.

Burimi: FB
 
Keto simptoma kane qene te pranishme edhe me 2G. Ama ska ngordh asnje milingone :)

Mendoj se nuk eshte faji i teknologjise por eshte faji i grykesise te shteteve te fuqishme qe duan te kene me shume power and financial control all over world.
 
Top