6 gratë më të këqija sipas shenjave të Horoskopit

-800-0-23b53899bb7d2b3e38b846a6eb294427.jpg

Qoftë për partnerin tënd, apo për këdo person tjetër që do të takosh në jetën tënde, është e rëndësishme të kesh të dhëna mbi personalitetin e tyre. Dhe të gjitha informacioneve që do të mbledhësh, ta dish që më e sakta është ajo e shenjës së horoskopit, sepse në bazë të datës së lindjes mund të kesh një udhëzim të plotë për të zbuluar sekretet më të fshehta. Edhe nëse nuk do të qëllosh 100%, të paktën do të jesh shumë afër.Nuk është një sekret që Dashi është një nga shenjat më kokëforta dhe te kontrolluara të zodiakut, por kjo cilësi nuk është në kontrast me një miqësi të mirë. Duhet vetëm të sigurohesh që personi tjetër nuk beson se po e tradhton sepse nuk e di akoma kuptimin modern të fjalës tradhti. Do të bëjë ç’të jetë e mundur për të shkatërruar tradhtarët në mënyrën sa më të shpejtë dhe të pamëshirshme. Mos u gënje nga pamja e njeriut të mirë sepse brenda saj është mbretëresha e manipulimit. Njihe që të sigurohesh.

Gaforrja (21 Qershor – 22 Korrik)
Nuk është një sekret që Dashi është një nga shenjat më kokëforta dhe te kontrolluara të zodiakut, por kjo cilësi nuk është në kontrast me një miqësi të mirë. Duhet vetëm të sigurohesh që personi tjetër nuk beson se po e tradhton sepse nuk e di akoma kuptimin modern të fjalës tradhti. Do të bëjë ç’të jetë e mundur për të shkatërruar tradhtarët në mënyrën sa më të shpejtë dhe të pamëshirshme. Mos u gënje nga pamja e njeriut të mirë sepse brenda saj është mbretëresha e manipulimit. Njihe që të sigurohesh.Luani (23 Korrik – 22 Gusht)

Aspekti më pozitiv i Luanit për sa i përket anës së errët ka të bëjë me faktin që është një person që i pëlqen intriga. Nga ana tjetër, nuk e ka për problem të zihet hapur me këdo që i vihet kundër. Personaliteti i jep një karakter shumë egocentrik, duke arritur të besojë se ka me të vërtet të drejtë. Kjo e nxit atë të bëhet një kundërshtar i frikshëm në çfarëdo përballje apo dialogu.
Nuk mbahet si një grua me aftësi për kapitullim, dhe përveç të qenit ekstremisht e sigurt tek vetvetja, është kokëfortë prej natyrës. Problemi është tek fakti që gjithë këtyre i shtohet edhe fantazia e tepruar dhe kështu do të përfundojë duke i bërë të tjerët të besojnë që ka të drejtë, duke justifikuar veprimet e veta dhe duke përforcuar mënyrën e të sjellurit. Një egoizëm që ushqehet është diçka shumë e rrezikshme për tu marrë në konsideratë, kështu që mos e nënvlerësoni një luaneshë ose prisni pasojat.

Virgjëresha (23 Gusht – 21 Shtator)

Edhe pse është një person shumë i turpshëm dhe i sjellshëm, kur i shkel në kallo, nxjerr anën e një fëmije të paedukuar. Del ajo ana e keqe, kritike dhe tmerrësisht e pamëshirshme, gati për të gjuajtur këdo që i kundërpërgjigjet objektivave të veta.
Është pikërisht ky aspekt delikat që bën gjuajtje të dyfishtë, kështu që të duhet të mësosh që asnjë armik nuk duhet nënvlerësuar.

Akrepi (23 Tetor – 22 Nëntor)

E vetmja herë që një insekt i tillë është zgjedhur kaq mirë për të përfaqësuar një shenjë të horoskopit. Akrepat mund të jenë miq besnikë dhe dashnorët më pasionantë, dhe në të njëjtën kohë, armiku më agresiv, dhe dhunues që mund të kesh takuar.
E vetmja herë që një insekt i tillë është zgjedhur kaq mirë për të përfaqësuar një shenjë të horoskopit. Akrepat mund të jenë miq besnikë dhe dashnorët më pasionantë, dhe në të njëjtën kohë, armiku më agresiv, dhe dhunues që mund të kesh takuar.

Peshqit (19 Shkurt – 20 Mars)

Sërish gjejmë një dyjëzim të një gruaje që duket njeri i mirë, me dhembshuri që bën çdo gjë për të ndihmuar të tjerët, por që mund të bëhet një burim pesimizmi në jetën tënde. Përderisa ka tendencë të kujdeset më shumë për të tjerët, ekzistenca e saj është komplet një falimentim dhe kjo gjë do të ndikojë dhe tek lidhja juaj. Urrejtja do të përfundojë të të bëjë të ndihesh personi më I keq në botë. Dhe kjo sepse nuk është në gjendje të udhëheqë veten e vet.

Sot.com.al
 
Virgjëresha (23 Gusht – 21 Shtator)

Edhe pse është një person shumë i turpshëm dhe i sjellshëm, kur i shkel në kallo, nxjerr anën e një fëmije të paedukuar. Del ajo ana e keqe, kritike dhe tmerrësisht e pamëshirshme, gati për të gjuajtur këdo që i kundërpërgjigjet objektivave të veta.
Është pikërisht ky aspekt delikat që bën gjuajtje të dyfishtë, kështu që të duhet të mësosh që asnjë armik nuk duhet nënvlerësuar.
Ja smira , une jam engjell qe tu thafshin shalet😈
 
Peshqit (19 Shkurt – 20 Mars)

Sërish gjejmë një dyjëzim të një gruaje që duket njeri i mirë, me dhembshuri që bën çdo gjë për të ndihmuar të tjerët, por që mund të bëhet një burim pesimizmi në jetën tënde. Përderisa ka tendencë të kujdeset më shumë për të tjerët, ekzistenca e saj është komplet një falimentim dhe kjo gjë do të ndikojë dhe tek lidhja juaj. Urrejtja do të përfundojë të të bëjë të ndihesh personi më I keq në botë. Dhe kjo sepse nuk është në gjendje të udhëheqë veten e vet.

Sot.com.al
Sërish kjo por që mund të bëhet..... 🙄
Ndajeni mendjen, janë apo nuk janë 🤣🤣🤣
 
Top