7 femra që do t’ju frymëzojnë për flokë me balluke!

VIP

V.I.P
balluke-femra-frymezim-300x189.jpg
Balluket janë vërtetë trendi më i madh i flokëve dhe nëse jeni duke menduar për t’i prerë flokët, atëherë balluket në formë perdeje me mes të ndarë janë zgjidhja ideale për ju! Stilet e ndryshme të ballukeve iu përshtaten secilës formë të fytyrës duke ju dhënë një pamje mahnitëse.

Shihni në vazhdim për femrat e famshme që do të ju frymëzojnë t’i drejtoheni salloneve për stilimin e flokëve sa më shpejtë që është e mundur!

Selena Gomez
Balluket e gjata të Selena Gomez i japin një pamje të thjeshtë dhe super seksi bishtalecit të saj.
media


Kathryn Bernardo
Ky lloj stili mund të shtojë akoma më shumë dramë ndarjes suaj të flokëve duke i bërë balluket tuaja të veçanta me ndarjen në mes në formë perdeje.
media


Anne Curtis
Ne i pëlqejmë balluket e saja të kombinuar me një prerje flokësh ‘Bob’ dhe dredha të valëzuar!
media


Maureen Wroblewitz
Maureen është dëshmi e gjallë se balluket në formë perdeje të ndarë në mes janë trendi i miratuar nga secila vajzë moderne.
media


Iza Calzado
Thani mirë balluket dhe largoni nga anash fytyrës në mënyrë që të theksoni apo nxjerrni në pah mollëzat.
media


Bianca Umali
Balluket në formë perdeje mund t’i kombinoni me stile të ndryshme të rregullimit të flokëve, për shembull të shtoni një kontakt të butë dhe romantik me anë të një punxhi klasik.
media


Sam Pinto
Këto balluke duken akoma më mirë ashtu të lirshme dhe plot gjallëri sikur të Sam Pinto-s.
media
 
Top