8 marsi eshte pjese e zhvlersimit te femres.

Lauri

Anunnak
Festa e 8 marsit eshte feste ne perendim sepse femra ndjehet e shtypur. Ndersa ne islam femrat ndjehen te lumtura dhe nuk festojne. Sipas shume i nderuari, hoxhe apo c'mu...in eshte ky Ahmed Kalaja.

 

Hartini

Antarë i Respektuar
Titulli: 8 marsi eshte pjese e zhvlersimit te femres.

Kur i degjon keto fjalime injorantesh shtrohet pyetja ; Mos valle eshte me mire te mos ekzistoje liria e shprehjes !
 
Top