9/11 - اfarë ndodhi me të vërtetë?

ricky_ch

******
Titulli: 9/11 - اfarë ndodhi me të vërtetë?

Për rrëzimin e WTC7 raportohet 20 minuta më herët se ajo të ndodhë?
Si e dijtën se do të rrëzohet????


[video=youtube;yEj-kXPfb_g]https://www.youtube.com/watch?v=yEj-kXPfb_g[/video]....dhe mandej LIVE duke raportuar! Vetëm Hollywood bën këso filmash! lol


 

ricky_ch

******
Titulli: 9/11 - اfarë ndodhi me të vërtetë?

[video=youtube;k_-H5oDNxi4]https://www.youtube.com/watch?v=k_-H5oDNxi4[/video]
 
Top