A din naj njeni naj adrese ku jane problema matematike te zgjidhura???

Halis

Anëtar i ri
Pervec "mathway".com...do me kishit ba nje nder te madh ba me e dit nji adrese te tille...
 

korado

President
Titulli: A din naj njeni naj adrese ku jane problema matematike te zgjidhura???

Varet se cfare problemash jane,se ka te kopshit dhe te universitetit.:p.Une per vete nuk di.
 

Halis

Anëtar i ri
Titulli: A din naj njeni naj adrese ku jane problema matematike te zgjidhura???

ok...flm te gjithve...sa per me e dit nuk du problema per kopsht...ok??
 

Hostel

Anëtar i Nderuar
Titulli: A din naj njeni naj adrese ku jane problema matematike te zgjidhura???

E di une nje libri matematikes qe duhet te ndodhet ne canten tende ose ne ndonje cep te dhomes i mbuluar nga rrjeta e merimanges.
 

aviatori

Antarë i ri
Pe: A din naj njeni naj adrese ku jane problema matematike te zgjidhura???

a din njeri ndonje adr per zgjidhje problemash gjeomtrike
 
Top