A do ta beni vaksinen?

Joo..sdua të jem kavie,do pres ca koh

Edhe kte do sjellë xhaxhi Rama mos bjer pre e propagandës..Kushdo të ishte kryeministër do sillte ca doza si fillim,ska lidhje që përkohësisht është fatkeqsisht xhaxhi Rama.
 
Joo..sdua të jem kavie,do pres ca koh

Edhe kte do sjellë xhaxhi Rama mos bjer pre e propagandës..Kushdo të ishte kryeministër do sillte ca doza si fillim,ska lidhje që përkohësisht është fatkeqsisht xhaxhi Rama.
ska lidhje me faktin qe po e sjell Rama, se ajo po shperndahet kudo. Ishte me ironi ne kontekstin qe po vjen edhe ne Shqiperi. Por qe ke te drejte, propaganda e perdorur eshte e frikshme
 
E para e punes deri ne fund te prillit do vijne, (nese vijne gjithmone sipas marrveshjes se dakordesuar me Pfizer), 500 mije doza te para te cilat vaksinojne 250 mije shtetas.
Numri ne nevoje urgjente per vaksinim i perllogaritur eshte diku tek 800 mije Shqipetare (Stafet shendetesore, punonjesit e rendit, administrata publike dhe pensioniste mbi 55 vjeç.

Sipas matematikes time diku nga mesi i vitit qe vjen, 2022, mund te kete vaksine per mua, deri atehere kismet ca do u ndodhe ktyre qe do e bejne te paret. lool
 
E para e punes deri ne fund te prillit do vijne, (nese vijne gjithmone sipas marrveshjes se dakordesuar me Pfizer), 500 mije doza te para te cilat vaksinojne 250 mije shtetas.
Numri ne nevoje urgjente per vaksinim i perllogaritur eshte diku tek 800 mije Shqipetare (Stafet shendetesore, punonjesit e rendit, administrata publike dhe pensioniste mbi 55 vjeç.

Sipas matematikes time diku nga mesi i vitit qe vjen, 2022, mund te kete vaksine per mua, deri atehere kismet ca do u ndodhe ktyre qe do e bejne te paret. lool

Mu vetem Izraeli me ngrof me ket vaksinen, deri tani kane vaksinu rreth 12% te popullsise, dhe duke dit ndjeshmerine qe kane cifutet per njeri tjetrin nuk besoj se kane qellime tkqija me ane te vaksines. E thene kjo, dyshimet jane dhe do mbeten sepse kto kompanite qe kur ta shesin vaksinen kane nje paragraf kur firmos qe nuk mbajne asnje pergjegjsi per efektet ansore qe mund te shkaktoje vaksina ne te ardhmen.
 
Lol kjo puna i bi si me at barsaletin do nxihen kto që do bojm vaksinën edhe do ju turren atyne që se kon bo për me i nxi ???
 
Mu vetem Izraeli me ngrof me ket vaksinen, deri tani kane vaksinu rreth 12% te popullsise, dhe duke dit ndjeshmerine qe kane cifutet per njeri tjetrin nuk besoj se kane qellime tkqija me ane te vaksines. E thene kjo, dyshimet jane dhe do mbeten sepse kto kompanite qe kur ta shesin vaksinen kane nje paragraf qe nuk mbajne asnje pergjegjsi per efektet ansore qe mund te shkaktoje vaksina ne te ardhmen.
Per sa kohe qe eshte vaksine e miratuar ne kushte urgjente, normale qe nuk mbajne asnje pergjegjesi.
Gjithsesi pervec pjeses se efektshmerise qe asnjeri nga prodhuesit e vaksinave nuk di te thote me siguri mendoj se nuk ka ndonje kleçke tjeter.
Tani efekte anesore 1 ne 1 milion do kete ajo se edhe vaksinat qe kane ktu e 100 vjet qe prodhohen kane efekte anesore ama jo per tu trembur.
 
Per sa kohe qe eshte vaksine e miratuar ne kushte urgjente, normale qe nuk mbajne asnje pergjegjesi.
Gjithsesi pervec pjeses se efektshmerise qe asnjeri nga prodhuesit e vaksinave nuk di te thote me siguri mendoj se nuk ka ndonje kleçke tjeter.
Tani efekte anesore 1 ne 1 milion do kete ajo se edhe vaksinat qe kane ktu e 100 vjet qe prodhohen kane efekte anesore ama jo per tu trembur.

Mbetet per tu pa Frank djali, mjafto qe mos i japim zemra njoni tjetrit mbas vaksinimit neper postime, pa per efekte tjera ne djall lol ??
 
Po do e bej por jo

E para e punes deri ne fund te prillit do vijne, (nese vijne gjithmone sipas marrveshjes se dakordesuar me Pfizer), 500 mije doza te para te cilat vaksinojne 250 mije shtetas.
Numri ne nevoje urgjente per vaksinim i perllogaritur eshte diku tek 800 mije Shqipetare (Stafet shendetesore, punonjesit e rendit, administrata publike dhe pensioniste mbi 55 vjeç.

Sipas matematikes time diku nga mesi i vitit qe vjen, 2022, mund te kete vaksine per mua, deri atehere kismet ca do u ndodhe ktyre qe do e bejne te paret. lool
me matematiken se di si ia dole, por logjika me pelqen. Te shohim ca do u ndodhe te pareve, por qe me shume mundesi asgje, sepse ska ndodhur gje deri tani jashte, tek ata qe e kane bere. Kuptohet me aq sa kemi informacion deti tani.
Vetem nese efektet negative i jep pas vitesh, atehere sdi ca te them ??
 
me matematiken se di si ia dole, por logjika me pelqen. Te shohim ca do u ndodhe te pareve, por qe me shume mundesi asgje, sepse ska ndodhur gje deri tani jashte, tek ata qe e kane bere. Kuptohet me aq sa kemi informacion deti tani.
Vetem nese efektet negative i jep pas vitesh, atehere sdi ca te them ??
Eeee kjo matematika ime eshte e veçante, e kuptojne vetem ata me 4 klase shkolle :p
 
Top