A do të shkarkohet Presidenti? Mbyllet seanca, Gjykata Kushtetuese shpall vendimin pas 30 ditësh

A do të shkarkohet Presidenti? Mbyllet seanca, Gjykata Kushtetuese shpall vendimin pas 30 ditësh​

1644237843979.png
Gjykata Kushtetuese është tërhequr ditën e sotme për të marrë vendimin për shkarkimin ose jo të Presidentit të Republikës Ilir Meta.


Kujtojmë se prej disa kohësh është duke zhvilluar një seancë gjyqësore për shkarkimin e Presidentit Meta, me kërkesë të shumicës së Kuvendit.


Nga ana tjetër është bërë me dije se "Kushtetuesja" do ta shpall vendimin e saj pas 30 ditësh në faqen zyrtare.


“Gjykata Kushtetuese deklaron mbylljen e seancës plenare dhe tërhiqet për të marrë vendim. Vendimi përfundimtar do të shpallet i arsyetuar brenda 30 ditëve nga marrja e vendimit”, tha kryetarja e Gjykatës, pasi dëgjoi konkluzionet e të dyja palëve./ Gazeta Shqip
g.shqip
 
Top