A e dini se cili është gabimi që bëjnë gjithë femrat në moshë madhore…?

Delirium

No description ...
Besoj se si ‘gabim’ meren veprat dhe ndërhyrjet ekstreme.
Pastaj, femra duhet të duket bukur në sytë e mashkullit, përveç vetes si fillim. Do ekskludoja palestrën, sepse femrat me muskulaturë ekstreme, besoj janë të pakta.

Me mire me muskuj se me mustaqe ??
 
Top