A eshte pesha jote, “ideale”?

lexoj

Antarë
Kjo vegel tregon se cfare, njerezit e moshes dhe peshes tende, pershkruajne dhe mendojne si peshen ideale te tyren.

Qe te llogarisesh peshen ideale te trupit tend, eshte shum e lehte, thjesht fusni peshen, gjatesine (sigurohuni qe eshte ne cm ), moshen dhe seksin dhe pastaj shtypni butonin “Calculate” (qe do te thote “llogaris”).


image110.png

Per te shkuar tek vegla klikoni tek linku: Better Ideal Weight Body Calculations

-----------------------
artikulli marre nga lexoj.com
 
Top