A i kushtoni kujdes dukjes dhe veshjes?

Tip

Antarë i Respektuar

pse tashi qe "vishen per veten" nuk dalin prap 90% lakuriq? breket e bojn ndryshimin?

------------------

sa per temen, mendoj qe postura, zeri (toni, shpejtesia), shikimi, menyra sesi hec, pastertia dhe menyra sesi vishesh jan te gjitha shum te rencishme, dhe duhet te je ne haromoni me njona tjetren... pershembull, i rob qe vesh rroba te shtrremta dhe tpa rregullta, le te rri sa te doj drejt, prap shtrremet do ngjaj... i rob qe vesh rraqe te pista dhe jo te rregullta, le te heci sa tdoj me koken lart e me hap te modh, prap si fakir do ngjaj... i rob qe vesh tuta feshfeshje jeshile me llastik ne fund dhe i kombino me kpuc llustrafini me moj, le te punoj sa tdoj me tonin e zonin, prap sdo e mori njeri seriozisht kur te shkoj te mledhja punes dhe te flasi per strategji biznesi... e kshu me rradh
 
Top