A jemi ne popull injorant?

Cdo popull po te kete mundesine ,mesone ta vlersoje arsimin dhe ta doj dijen!
Problemi eshte qe kur je per buken e gojes,nga do marresh mundesine!?
Dhe populli shqiptare nder shekuj nuk eshte shquar kurre as per force ekonomike,as per biznese te renda as te lehta.
Pastaj nese shkojme me % ne lidhje me popullsine ,as vendet e tjera si kane te gjithe akademik apo te shkolluar,thjeshte kane nje diapazon menaxhues produktiv.
Ku cdo kuj i jepet mudnesia te bej dicka ne jete,nese ka dehsiren dhe don.
Gje e cila Shqiperia nuk e ofron!
Pastaj,sa jemi ne!? Nje fshat i Evropes.aq!
FB_IMG_1634186340843.jpg
 
Top