A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Vajza

Kupa me kapak, kupa pa kapak.
Staf në FV.AL
Vlera x ke then qe esht 30
Dhe nuk zberthehet ashu .sepse po kerkonim X dhe jo numra ther qe ke permend ti
Ose mundt te jet 4 te kam shkrujt me posht te shkrujta 2 Teori :) .
Tani qe sdo ti pranosh pun per ty.
 

Vajza

Kupa me kapak, kupa pa kapak.
Staf në FV.AL
Vlera x ke then qe esht 30
Dhe nuk zberthehet ashu .sepse po kerkonim X dhe jo numra ther qe ke permend ti
Ore un I bej me shpjegim , a10 b10 ..vet e tregove, dhe zberthehet aty ... E tregoj metoden. Pranoje se te gjeta mos e moho
 

NGU

Wild child full of grace 💫
E cdo i nxjerr dhe detyrat e mia une ktu, t’i bej si lloj kuizi. Tpakten tmi zgjidhni😆
 

Vajza

Kupa me kapak, kupa pa kapak.
Staf në FV.AL
Nje kapele eshte 2 por meqe aty shoh 2 kapele njera mbi tjetren pra kemi 2*2
Pastaj here 2 me kamjonin pa shofer
7+7+7=21
6+6+7=19
2+6+8=15
5+2+2×1= 9..
Derkuci 5 ne fund sepse ska kapele , me kapele eshte 7. Makina eshte 1 sepse ska derkuc te dritarja . Dhe jan 2 kapele ne fund
 
Top