A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Endrra

VIP
po te keqen po.. ndaj vonojn nga dy tre dite ta zgjidhin nje problem.
Nejse.. njeriu duhet te kuptoje para se te jape pergjigje. une me mire po bej te mos jap asnje se sikur e kapa si kta dy boys gjasme 😂
 

jana80

Super Moderator
Po ne 28 nuk e kishim 🤣🤣🤣
Frak sapo editoja shkrimin... ne radh te 1 te nxira nr i doje ne thysa...
Meqense thysat donin leter e laps e spo arrija ti beja ne tel ...perdora te njejten llogjike me nr dominator 4 pra te 1/20 e 80 ..
 

Endrra

VIP
Frak sapo editoja shkrimin... ne radh te 1 te nxira nr i doje ne thysa...
Meqense thysat donin leter e laps e spo arrija ti beja ne tel ...perdora te njejten llogjike me nr dominator 4 pra te 1/20 e 80 ..
ja keshtu kuptojm dhe ne qe ne gjimnaz 10 kishim letersine e jo Matematiken 😂
 

Frank

Anëtarë i respektuar.
Frak sapo editoja shkrimin... ne radh te 1 te nxira nr i doje ne thysa...
Meqense thysat donin leter e laps e spo arrija ti beja ne tel ...perdora te njejten llogjike me nr dominator 4 pra te 1/20 e 80 ..
Mblidh dy thyesat me emerues te ndryshem me perpjestuesin me te vogel te emruesave te 2/5 dhe 2/8
Shiko fotografinë 1730803
Shiko fotografinë 1730805Shiko fotografinë 1730806
Nga e tera qe konsiderohet 1 ne kte rast (80)
Zbresim 26/40
Shiko fotografinë 1730807
 

jana80

Super Moderator

Endrra

VIP
Tani pasi e cova ate quiz tend ne Max Plant Institut per zgjidhje .. te gjitha figurat gjometrike kane te perbashket Simetrine 😊
 

jana80

Super Moderator
Per mat therrisni hartinin..
Ika te ha dreke klb te gjithe
 
Top