A jeni për kuiz? - Pak matematikë

Frank

Anëtarë i respektuar.
A ju sjeni per gje, ja te marr pellemben, raportorin, Pitagoren per veshi dhe te lodh cik trurin ???
 

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
A ju sjeni per gje, ja te marr pellemben, raportorin, Pitagoren per veshi dhe te lodh cik trurin ???
kjo teorema e ksaj Pitagores , me ra edhe si pyetje ne provimet e lirimit , me nderoi se ishte e vetmja teoreme qe kisha msu lol lol
 

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
120 lol lol
kendi C i trekendeshit ABC eshte 95 (180-85), kendi C i trekendeshit ECD eshte 85 (180-95)
Kendi E i trekendeshit ECD eshte 60 (180-35-85)
E eshte 180-60 =120 lol lol
po ti me gishta i mate? :p
 
Top